Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi baj lehet a Hydrával? (Gta...

Csakegykerdes88 kérdése:

Mi baj lehet a Hydrával? (Gta San Andreas)

Figyelt kérdés
Gta San Andreas. Nagyon jó game, rég óta játszom, túlverekedtem magam a legnehezebb küldetéseken, már már szinte vért izzadva és nem hittem hogy ez lesz a probléma ami megállít. Van egy probléma ami eddig fel se tűnt, a jól ismert "Vertical bird" küldinél lépett fel, amikor el kell kötni egy Hydrát. A problémám már pedig az, hogy nem bírok hőkövető rakétákat kilőni, vagy hát nem is a kilövéssel van baj, hanem nem méri be a célpontot, és így nem követi, melynek következménye ugye, hogy nem tudom megcsinálni a küldit. Pár teszt után ki derült, hogy a probléma nem csak a küldetés során lép fel, Los Santos zsúfolt utcáin se mér be egy célpontot sem, interneten próbáltam megoldást keresni (pl Youtubeon) de semmi. Kérlek titeket segítsetek!

2020. ápr. 29. 18:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehetséges ,hogy játékmentési hiba ,bár ilyenről még nem hallottam,keress neten egy olyan mentést,ami ekörül a küldetés körül játszódik és próbáld ki,hogy az milyen,lehetséges,hogy egy két küldi nem úgy lesz,hiszen más ember máshogy játsza ,de legalább túljutsz rajta.Viszont ha olyan nem lenne már meg,ami neked még hátra lenne küldi ,akkor meg korábbit tölts le.Régebben volt ilyen oldal ,ahol az összes küldi előtti mentés megvolt egy packba.
2020. máj. 1. 01:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, megpróbálom, gátha működik
2020. máj. 2. 08:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Na és működik? Mi volt a megoldás? :)
2020. máj. 28. 17:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt amit írtam kipróbálta biztos működött,általában mentési hiba szokott lenni,vagy ugyebár szimplán játékhiba,amit mentésenként továbbvisz,de új mentéssel már jó!
2020. máj. 28. 19:32
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
:) az a jó, hogy van mentés bárhol ( F4 ) ha megvan a cleo4 mod program.
2020. máj. 28. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!