Még mindig azt hiszik az emberek hogy Herobrine létezik?
Figyelt kérdés
Néhányan még mindig elhiszik Herobrinet? Ismertek ilyen embereket? Ez csak úgy érdekelne mert szerintem még sokan elhiszik és szeretném tudni.. :D2020. máj. 26. 12:09
1/3 anonim válasza:
én azt sem tudom miről beszélsz, úgyhogy nem hiszem, hogy elhiszem, hogy létezne az akiről, vagy amiről azt sem tudom mi vagy ki az :D
2/3 A kérdező kommentje:
hmmmm.. Jogos!
2020. máj. 26. 12:36
3/3 anonim válasza:
Őszintén? Kis tinik/gyerekek kicsiny kitalált "horrorja" (már ha a Minecraft kocka világából egy fehér szemű kockatestű alak meg tud ijeszteni).
Sose hittem benne, mondjuk ha valaki megnézi a játék alap generálási kódját, abban sem találsz semmi hasonlót, csak ehhez már érteni is kéne hozzá.
Mondjuk létezik Herobrine mod, de az inkább idegesítő, mintsem félelmetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!