Azt tudom hogy Minecraftfban 1.10-be visszatették Herobriné-t de 1.12-ben is benne van még? Ha igen milyen játékmód/játékmódokban?
Figyelt kérdés
2017. szept. 26. 06:47
1/4 anonim válasza:
Gyökér 9 éves :P Tudod mi az a mod? Csak itt található meg... MIVEL ez egy kitalált "személy" / karakter, nem létezik...
2/4 Ludvi01 válasza:
régebben tényleg létezett de nem raktak semmit vissza. nem tudod hogy miért vették ki na azért nem is fogják vissza rakni.
Üdv egy veterán
3/4 anonim válasza:
Nem létezett, Notch valamelyik rokona találta ki és azóta terjeng ez a hülyeség a neten, a Mojang meg minden frissítésnél kiírogatja poénból, hogy Herobrine eltávolítva...
A modok az más tészta, ott bekerül, de az sem Herobrine, csak egy sima zombi karakter ami marha táposra van konfigolva és Herobrine a name tag-e. Majd pedig lecsap egyetlen ütéssel, két sor Tinkers szív és Empowered 4 dark páncélban. Szimplán csak azért, mert a konfigban 1000-res sebzés van neki beírva és kész.
4/4 anonim válasza:
létezett még az 1.4-es alpha verzióban (én legalábbis úgy tudom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!