Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki cserél velem star...

Valaki cserél velem star stable karaktert?

Figyelt kérdés

Tudok adni Howrse felhasználót, vagy sims 4et origin accuntal, vagy egy life star stable karaktert.

Howrse felhasználó:

Neve: Avalona

379 Fekete piac terméke van

57 olyan terméke ami feketepiacon nem megvásárolható

3621 zseton

Equus 2milla felett

A sims 4 fullos

Star Stable karakter:

Lifetime

5lovas

6754sc

Sok cucc

Star Shine Farmon Lakik

Ilyen legyen a karakter:

Emailal add

Legyen rajta minimum 15ló

Legyen Ríder (nem baj ha nem life)

2020. máj. 20. 11:22
 1/9 anonim válasza:
91%
A star stable még régebben kiírta az oldalára, hogy TILOS cserélgetni egymás között a karaktereket. Ezért be is lehet jelenteni.
2020. máj. 22. 12:00
 2/9 anonim ***** válasza:
senki nem fog veled karaktert cserélni. Normális ember azt szereti, ahogy a saját kis karaktere fejlődik, nem másét akarja megkapni.
2020. máj. 26. 15:56
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
minek akarsz cserélni ha lifetime-od van?:)
2020. máj. 28. 21:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Ki játszik még a Howrse-val, én max 1 évig játszottam aztán oda, ezért se költök már semmilyen játékra se pénzt, ha megunom akkor oda minden kb
2020. jún. 2. 09:24
 5/9 anonim ***** válasza:
55%
utolsó, a howrse (én nem játszottam vele( elvileg monoton és unalmas, de az sso egy hétről hétre fejlődő játék, plusz izgalmas története van, amit nem lehet csak úgy "megunni".
2020. jún. 2. 11:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia én szívesen cserélnék veled de már nem elérhető a fiókod tehát ha van új regisztrációd írj nyugodtan :D
2020. jún. 24. 15:13
 7/9 anonim ***** válasza:

Én nagyon szívesen cserélnék akár az én karakteremre 15 szint.

Akár mestermc Elit ranggal rendelkező fiókra!

Bárki írhat :D

2020. jún. 24. 20:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha még aktuális írjatok :)
2020. aug. 6. 18:26
 9/9 anonim ***** válasza:
4. ik vagyok és a 5iknek: Nem azt mondtam hogy a star stable unalmas hanem a howrse értettem, tudom hogy a sso egy fejlődő játék de ha egyszer abbahagyod mint én a howrse játékot akkor a pénz amit ráköltöttél odavész, és rájössz végül hogy egy olyan játékra pazaroltad amit megunsz egyhamar (már ha megunod ez ízlés és pofon kérdése)
2020. aug. 8. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!