Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik GTA V RP szerón lehet...

Melyik GTA V RP szerón lehet megtalálni Brétúrót?

Figyelt kérdés
2020. máj. 19. 18:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
11%
ez nagyom gáz bocsi, éppen elég baja van neki. 2 éves dologról van szó egyébként. Amíg aládcsesznek mindent, addig nem igazán kéne trollkodni egy felnőtt emberrel, aki nemmellesleg csomót adományozott a Heim Pál kórháznak.. Élettelen vagy szerintem, ha ennyi időd van, ráadásul gondolom 13-20 között lehetsz :)
2020. máj. 19. 22:53
 2/12 anonim ***** válasza:
Red Light, ott van a videók elején.
2020. máj. 20. 04:20
 3/12 A kérdező kommentje:

@22:53

Te nagyon kevered itt a szezont a fazonnal.

Nézd meg a commenteket bármelyik brétúró érzelmi színészkedés videó alatt. A hsz-ek nagy része akik mellette vannak, ők az átlag 8-12 éves gyerekek, akiket még be tud hülyíteni. Mert kb nulla élettapasztalatuk, emberismeretük nincsen, hogy átlássanak ezen az egoista szerencsétlenen.

Inkább pont a 20+ felnőtt emberek akik szítmímelték a brétúró jelenséget, mert ők nem olyan könnyen megvezethetők mint a kisgyerek brétúró rajongók.

2020. máj. 20. 10:06
 4/12 A kérdező kommentje:

"Élettelen vagy szerintem, ha ennyi időd van, ráadásul gondolom 13-20 között lehetsz :)"

btw pont nem, igen csak 20 felett vagyok, azért van ennyi időm, mert itthonról dolgozok mér lassan 2 hónapja. :D

2020. máj. 20. 10:07
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha trollkodni akarsz egy olyan emberrel, aki neked nem ártott, csak azért mert voltak hibák az ő életemben is, akkor gratulálok. Ha jól leanyázod, meg a többi troll is, akkor biztos nagyon sokat értek majd vele, és megtaláljátok a lelki békéteket. Turbot szeretem is, és egyben utálom is. voltak/vannak dolgai, az tény és való. Nézői sokat donatelnek neki, de kinek nem, könyörgöm? Turbó 18 éves kora óta a saját lábán el. Csinált most 1 hibát, és most huu lincselni kell, de nem is ismered őt. Ez az egész dolog tudod miért fun? Mert maga a mosógép szó vicces nektek ennyire. Én mondjuk, ha a helyében lennék, és eggyet kívan hatnnék, az összes troll f@szt ágyba főbe verném, mert élettelenek, és más életen kapaszkodnak fel, és más életen szorakoznak. Mondjuk turbo is mit vár amuvy? Pontosan tudja, hogy mennyi ember utalja öt, és akkor pont ezeknek is elmondja, hogy nem fizetett ki valamit. Sajnalom öt egy téren ezmiatt egyébként, pedig egyszinten az utaloit is megertem
2020. máj. 20. 15:56
 6/12 A kérdező kommentje:
Brét max azért lehet sajnálni hogy ilyen kőbuta szegény, az egója még is az egekben van.
2020. máj. 20. 16:02
 7/12 anonim ***** válasza:
80%
De ha téged boldogít ez, akkor jól anyázd le, nemtudok erre mit mondani igazán. Ez olyan, hogy a szomszédom 5x annyit keres mint én, és jól beszólok neki. Attól nemlessz jobb az én életem. Jah 20 felett.. vagy éppen csak nincsen suli, és halálra unod magadat. Engem nemzavar, mitcsinalsz, semmi közöm hozzá. Csak nem teljesen értem, hogy neked, ettől miért is lessz jobb. Egoista fasz? Lehet. Hazudik a nézőinek? Lehet. De könyörgöm, ki nem amúgy? A TheVR talán nem ugyanez? Két ingyenélő, akik színtén sablon mainstreamer f@szok. Jani úgy beszél mindenkivel, mint valami kocsissal. Vagy a nagy Dancsi? Olyan, hogy addig utned,amig el. A mi penzunkbol el, és az álarcos énekes elején mondta is, hogy miért megy oda.. Hogy minél több pénzt vigyen haza, közben a fején az a kéjes vigyor. Az összes youtber szinte egy nagy nulla. Játszanak, mások meg pénzt utalnak nekik. Csak ki mekkora tábort épített ki.. TheVR is már 7 éve van a magyar YT-n. Turbo idén lesz 8. Szóval nem csak ő vezeti meg a nézőket, mert a többi youtuber is egy egoista, másokat lenezo, ingyenelo pocs, aki alig dolgozik, vagy semmit, és ti nézők tartjátok el.
2020. máj. 20. 16:04
 8/12 anonim ***** válasza:
#5: Na most egy csomó dolgot írtál, amiről fogalmam sincs (mentségemre szóljon, csak a fiam nézi bturbót). Mi volt az a hiba? Mit nem fizetett ki? Milyen mosógép?
2020. máj. 20. 17:38
 9/12 anonim ***** válasza:
#8: Bocs, már megvan, de elsőre nem adott ki semmit a Google a "Bturbo mosógép" szavakra...:)
2020. máj. 20. 17:41
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

cseszegeti mindenki a tagot. Mondjuk ha kiadja a gondjait a sok troll f@sznak is, akkor számolni kell ezzel. Getz pedig szemét szintúgy, hogy ezt közzé tette (ő a grafikus). Turbonak költöznie kellett, és felélte a pénzét, amit nekirakott félre, mert nemvolt mosógép az új lakásban. Szerintem itt sok embernek maga a mosógép szó vicces, és semmi másról nincs itt szó. Lehetett volna akár mikró is, vagy porszívó, vagy tököm tudja. hibázott a srác, többször is életében, de ez kivel nem fordul elő? mármint tartozás, adósság? nagyon gáz, amit a sok 15-25 éves trollok művelnek. Azt pedig végképp nem értem, hogy nekik mit ártott ez a tag? Getz kiadása érhető, de benne is ha csepp emberség lenne.. Egyébként turbó asszem rá pár hónappal ki is fizette neki, szóval..

Meg érted, szerveren elütik, beszólnak neki, a sok élettelen, akiknek anyuci megvette a "gémör" gépet. Meg volt az, hogy aki elütte, több napon át, azon is kiakadtak utána, mert turbo megkérte a nézőit, hogy reportolják a srác steam fiókját. Véletlen sem turbo mellett állnak, mert egy nyomorék 3 napja elüti a játékban, áhh dehogy. Szegény gyereket bannoltatta a gonosz kopasz. Annyira gáz amúgy, de komolyan. Mintha a TheVr jani nem tette volna meg ugyanezt ebben az esetben. Pont ő, aki omgezjonesyt előadásban kulázta le, csak mert lelőtte PUBG-ban, de eleinte nehezen találta el. Meg Nessaj.. Ezek az emberek ugyanúgy megtették volna, ha valaki 3 napja trollkodik velük, mivel a trollok irritálóak, és az ember megölné őket. Én nem védek senkit, de a kérdező nevetséges, amit csinálni. Érvelni nemtud, hogy neki miért lesz jobb az élete, csak arról beszél, hogy milyen korosztály áll turbo mögött. Nos, azok a kommentek alapján, akik mellette állnak, kötve hiszem, hogy 12 évesek lennének, de javíts ki légyszíves. Ha téged ez elégít ki, akkor menj, és mond neki, hogy mosógépet kifizetted-e már, te go kopasz... :)

2020. máj. 20. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!