Melyik GTA V RP szerón lehet megtalálni Brétúrót?
@22:53
Te nagyon kevered itt a szezont a fazonnal.
Nézd meg a commenteket bármelyik brétúró érzelmi színészkedés videó alatt. A hsz-ek nagy része akik mellette vannak, ők az átlag 8-12 éves gyerekek, akiket még be tud hülyíteni. Mert kb nulla élettapasztalatuk, emberismeretük nincsen, hogy átlássanak ezen az egoista szerencsétlenen.
Inkább pont a 20+ felnőtt emberek akik szítmímelték a brétúró jelenséget, mert ők nem olyan könnyen megvezethetők mint a kisgyerek brétúró rajongók.
"Élettelen vagy szerintem, ha ennyi időd van, ráadásul gondolom 13-20 között lehetsz :)"
btw pont nem, igen csak 20 felett vagyok, azért van ennyi időm, mert itthonról dolgozok mér lassan 2 hónapja. :D
cseszegeti mindenki a tagot. Mondjuk ha kiadja a gondjait a sok troll f@sznak is, akkor számolni kell ezzel. Getz pedig szemét szintúgy, hogy ezt közzé tette (ő a grafikus). Turbonak költöznie kellett, és felélte a pénzét, amit nekirakott félre, mert nemvolt mosógép az új lakásban. Szerintem itt sok embernek maga a mosógép szó vicces, és semmi másról nincs itt szó. Lehetett volna akár mikró is, vagy porszívó, vagy tököm tudja. hibázott a srác, többször is életében, de ez kivel nem fordul elő? mármint tartozás, adósság? nagyon gáz, amit a sok 15-25 éves trollok művelnek. Azt pedig végképp nem értem, hogy nekik mit ártott ez a tag? Getz kiadása érhető, de benne is ha csepp emberség lenne.. Egyébként turbó asszem rá pár hónappal ki is fizette neki, szóval..
Meg érted, szerveren elütik, beszólnak neki, a sok élettelen, akiknek anyuci megvette a "gémör" gépet. Meg volt az, hogy aki elütte, több napon át, azon is kiakadtak utána, mert turbo megkérte a nézőit, hogy reportolják a srác steam fiókját. Véletlen sem turbo mellett állnak, mert egy nyomorék 3 napja elüti a játékban, áhh dehogy. Szegény gyereket bannoltatta a gonosz kopasz. Annyira gáz amúgy, de komolyan. Mintha a TheVr jani nem tette volna meg ugyanezt ebben az esetben. Pont ő, aki omgezjonesyt előadásban kulázta le, csak mert lelőtte PUBG-ban, de eleinte nehezen találta el. Meg Nessaj.. Ezek az emberek ugyanúgy megtették volna, ha valaki 3 napja trollkodik velük, mivel a trollok irritálóak, és az ember megölné őket. Én nem védek senkit, de a kérdező nevetséges, amit csinálni. Érvelni nemtud, hogy neki miért lesz jobb az élete, csak arról beszél, hogy milyen korosztály áll turbo mögött. Nos, azok a kommentek alapján, akik mellette állnak, kötve hiszem, hogy 12 évesek lennének, de javíts ki légyszíves. Ha téged ez elégít ki, akkor menj, és mond neki, hogy mosógépet kifizetted-e már, te go kopasz... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!