GTA V RP, vélemény?
Hali, valaki el tudná mondani pontosan mi ez és, hogyan kell csatlakozni ilyen RP szerverre?
Egy ideje már megvan a játék, de eddig nem fordítottam erre különösebb figyelmet, van értelme egyáltalán az RP szervereknek vagy f@$zság az egész?
Köszi :)
Mivel azt is kérdezted,hogy hol lehet felmenni ilyenekre: Fivem. Beírod a keresőbe és kiadja.
Ezt a részt úgy kell elképzelni, mint egy MTA RP szervert, annyi különbséggel, hogy itt nem írnod kell, hanem mondanod a Push to talkkal. De lényegében az RP szerverek olyanok, mintha kimennél az utcára. Az a lényege, hogy nem a valóságban élsz, hanem a játékban annyi különbséggel, hogy itt könnyebben lehetsz rendőr vagy mentős vagy bármi. Én sokat MTAztam és egy nagyon kis ideig (összesítve kb 1-2 hónap) voltam fent Fivemen. Az elején élveztem, de aztán egyre jobban kezdtem megunni, mert rájötem, hogy ezeket a valóságban is megtudom csinálni majdnem mindent (jó, persze egy sok milliós kocsit nem tudnék megvenni). Na mind1. Ez az csak én véleményem.
Ha szeretnél életesdit játszani, akkor ajánlom, csak figyelj arra, hogy ne kiabálj, csak nyomd meg azt a gombot, amivel a hangerőt állítod :D .
És még egy valami: én a BSRP nevű szerón voltam fent és az nagyon tetszett. Dc link: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!