Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A történet szempontjából...

A történet szempontjából melyik Assassin's Creed játékkal kell kezdeni?

Figyelt kérdés

Pontosítok: van bármi sorrend ami számít? vagy lényegében mindegy? vagy vannak olyanok amiket érdemes sorrendben játszani, van olyan amelyiknek mindegy?

Előre is köszönöm. :)

2020. máj. 18. 14:26
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
Az 1. 2. Brotherhood, Revelations és 3. rész története összefügg, az biztos, a többivel még nem játszottam.
2020. máj. 18. 14:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Tulajdonképpen a legutóbbi rész, az Odyssey a legelső kronológiailag, de igazság szerint a történetében levő rejtélyek csak annak mondanak valamit, aki már játszott az előző részekkel. ANNYIRA nem kiemelkedő az egész sorozat mögött meghúzódó történetszál, az újabb részeknél már az Ubisoft sem erőltette a jelenben játszódó epizódokat (hála istennek).

Az első részt igazából senkinek sem ajánlanám, mai szemmel eléggé nehézkes, unalmas és repetitív. A 2. rész lett az igazi nagy dobás, azt merem ajánlani.

A teljes kronológiai sorrend:

[link]

2020. máj. 18. 21:31
 3/4 anonim ***** válasza:
53%

1: Assassin's Creed

2: Assassin's Creed 2

3: Assassin's Creed Brotherhood

4: Assassin's Creed Revelations

5: Assassin's Creed 3

6: Assassin's Creed 4 - Black Flag

7: Assassin's Creed Freedom Cry

8: Assassin's Creed Rogue

9: Assassin's Creed Unity

10: Assassin's Creed Syndicate

11: Assassin's Creed Origins

12: Assassin's Creed Odyssey

13: Assassin's Creed Valhalla

A hivatalos sorrend.

2020. máj. 19. 08:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem az első is tök jó, Altairral. Repetitív lehet, de kb. az összes rész az. Viszont az elsőben a célszemélyek egyre nehezednek és ez ad egy tök jó feelinget az egésznek. Én meg is vettem steamen a Directors Cutot.
2020. júl. 15. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!