Erről vélemény?
Ugye most 1 hétig ingyenes a GTA5 az epicen. Nos arra gondoltam, hogy létrehozok xy számú fiókot, és később, xy év múlva ezeket eltudnám adogatni olcsón. Mondjuk fiók/3000.
Ugye ez nem is az alap kiadás. Elcsépelt ötlet tudom, sok ész nemkellett hozzá, de azért itt mégicsak egy ingyen GTA 5 prémium editiont adnak. Tudom, hogy aki igazán akarta, már úgyis játszott vele, hisz 5 éve jelent meg a PC port, illetve ugye most ingyenes. De nyilván mindig lesz fiatalabb generáció, akinek nincsen meg, és teszem azt, nem akarják steamen megvenni 35 euróért (több, mint 10k). Én pedig áron alul eladnám nekik. Ez persze nem szép dolog, hisz ingyen jutottam hozzá, hiába van munkám benne, hisz azt a sok email fiókot megcsinálni, illetve regisztrálni mindegyikkel, dehát az élet nem szól mindig a szép dolgokról. Plusz belegondolva jót is teszek, mivel 5év mulva mondjuk Pistike akarja a GTA-t, akkor nemkell megvennie 35 euróért. Az pedig gyenge érv lenne, hogy nem ér annyit, mert egyszer valamikor 1 hétig ingyenes volt. Ennyierővel a Payday 2 sem ér semmit, mert 2017-ben rövid ideig ingyenes volt Steamen. Picit hosszú lett, sry. Mi a véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!