Át lehet helyezni egy Steames játékot SSD-ről HDD-re anélkül, hogy letörölném és újra letölteném?
Persze, csak először nyisd meg a steam alkalmazást és ott a beállításokban hozz létre egy új steam könyvtár mappát a HDD-re, arra állítsd át a beolvasást, hogy azt használja, majd a könyvtár/steam/common/steamapps (vagy steamapps/common, ezen a gépen nincs felrakva) mappába belépve megkeresed a telepített játékot és átmásolod.
Miután ez megvan, steam kliensen belül nyomsz egy jobb klikk tulajdonságokat és csinálsz egy játékfájlok épségének ellenőrzését helyi fájlok fülön.
Megpróbáltam, amit mondtál (már volt Steam könyvtáram a HDD-n), de amikor ellenőriztettem a játékfájlok épségét újra akarta telepíteni, mert nem találta.
Észrevettem, hogy a "játékfájlok épségének ellenőrzése..." gomb alatt ott van a "telepítési mappa áthelyezése..." gomb is.
Visszamásoltam a játékot az SSD-re, hogy aztán újra visszamásoljam a HDD-re a Steamen belül.
Rossz tanácsot adtál, de segített rájönni a megoldásra. Kössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!