Crossroads Inn Felbontási probléma?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Olyan gondom lenne hogy a játék nem akar szuperálni teljes képernyős módban. Mármint megy, csak el van csúszva az egész felület. Bal oldalt pl az Options menüből csak az "Ions" részt látom. Ennyire el van csúszva. Windowed módba többszöri beállítás után jó lesz, de lehetőleg fullscreen-be szeretnék játszani. Erre valaki tud valami megoldást?2020. máj. 13. 16:12
1/3 anonim válasza:
Tehát ha jól értem, a játékban nem találsz az options menüben "Resolution" lehetőséget, hogy 1920x1080-ra állítsd, és alapból egy ennél szélesebb képernyőméret van beállítva?
3/3 A kérdező kommentje:
Van Resolution lehetőség, tudom is állitgatni (max 1366x1024) de mind1 melyiken van akkor is el van "csúszva"... Csak ablakos modba tudom rendesen megcsinálni hogy ne legyen ilyen.
2020. máj. 16. 10:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!