Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem ment a GTA 4?

Miért nem ment a GTA 4?

Figyelt kérdés
Torrnetről töltöttem le razoros verzió, az első küldetést megcsináltam, és nem mentette el. Miért van ez? Most kezdhetem előröl:(
2010. júl. 29. 11:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Valószínű nem csináltál meg mindent amit kellet volna, ezért nem mentette el. Olvasd el a README vagy hasonló nevű fájlt, és ellenőrizd hogy mindent megcsináltál-e.
2010. júl. 29. 11:52
 2/16 A kérdező kommentje:
Mindent megcsináltam, és most azt írta ki, hogy nem vagyok bejelentkezve, és be kell jelentkeznem, hogy menthessek. Mit csináljak. Nem akarok regisztrálni.
2010. júl. 29. 11:53
 3/16 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva én arra az álláspontra vagyok helyezkedve, hogy egy ilyen jó játékot érdemes megvenni. De azért kivételesen válaszolok, pontosabban tippet adok: offline profil mindenképpen kell, és XLiveLess használata. A GTA Hungary-n ( [link] az XLiveLess meg használata megtalálható és le is tölthető onnan program, offline profil meg ugye mindenképpen kell. Ha nem ez lenne a probléma, akkor fogalmam sincs, ugyanis én eredetivel játszom. Első voltam.
2010. júl. 29. 12:01
 4/16 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom,hogy létre kell hozni egy offline profilt és utána fog menteni.
2010. júl. 29. 13:14
 5/16 A kérdező kommentje:
Hogyan kell offline profilt létrehozni?
2010. júl. 29. 13:41
 6/16 A kérdező kommentje:
És köszi a válaszokat. Már sok Offline Activation cracket letöltöttem, de eddig egy sem volt jó.
2010. júl. 29. 13:42
 7/16 anonim ***** válasza:
Megveszed eredetiben a játékot és jó lesz!
2010. júl. 29. 13:59
 8/16 anonim ***** válasza:

A windows live-ba,create new profil,create offline profil.

Így kell.

2010. júl. 29. 14:51
 9/16 A kérdező kommentje:
Regisztráltam a WindowsLive- on most jó lesz?
2010. júl. 29. 17:04
 10/16 A kérdező kommentje:
Már mindent megpróbáltam, de nem jó.
2010. júl. 29. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!