Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ps4-re ha én megvesz a Ps...

Ps4-re ha én megvesz a Ps Plust, azon kívül, hogy számos játék olcsóbb lesz a Storeban még az is megtörténik, hogy a multiplayer játékba nem kell befizetnem? Ezt még valahol hallottam és nagyon kíváncsivá tett.

Figyelt kérdés

2020. máj. 9. 13:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem értem azt a részt, hogy "a multiplayer játékba nem kell befizetnem". A PS Plus szükséges a legtöbb multiplayer játékhoz (kivételek: Fortnite, Warframe, Neverwinter, Apex Legends, Call of Duty: Warzone...), anélkül el sem indulnak. Ezen kívül amíg fizeted a havidíjat, kapsz havi két ingyen játékot, amik akkor sem vesznek el, ha nem fizeted a PS Plust, csak addig nem tudsz velük játszani. A PS Store kedvezmény és a tagoknak járó exkluzív csomagok (pl. extra karakterek, fegyverek, skinek) már csak hab a tortán.
2020. máj. 9. 15:33
 2/11 anonim ***** válasza:
69%
Nem igazán értem a kérdést. Mit értesz az alatt, hogy nem kell befizetned? Eleve a PS Plus-szal váltod ki azt, hogy tudj multizni. Ezen felül még kapsz külön akciókat (ahogy írtad), illetve havi 2 játékot is. (Ezekkel csak akkor játszhat, ha éppen aktív az előfizetésed.)
2020. máj. 9. 15:37
 3/11 anonim ***** válasza:

"PlayStation Plus előnyök

Használd ki a lehető legteljesebben PS4 konzolodat az online többrésztvevős játszmák, a PlayStation Store áruházban elérhető játékokra szóló exkluzív kedvezmények, havonta két letölthető PS4 játék stb. révén – kizárólag PS Plus tagoknak."

Tetszik érteni?

2020. máj. 9. 15:52
 4/11 anonim ***** válasza:
53%
te tud multizni és kapni két játék ingyen meg kedvezmények
2020. máj. 9. 15:59
 5/11 anonim ***** válasza:
Írja még le vagy öt ember ugyanazt...
2020. máj. 10. 05:12
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

ok

tudsz multizni

kapsz kedvezményeket

havi 2 jatekot

2020. máj. 10. 10:07
 7/11 A kérdező kommentje:
Szóval ha nem fizetek Ps Plus ért akkor ha egy játéknak a multiplayer részén akarok játszani akkor kiírja, hogy fizessek 2500 Ft és akkor egy hónapig játszhatok a multiplayer részével vagy 18000 Ft-ot és akkor egy évig játszhatok a multiplayer résszel a játéknak. Igazatok van a kérdést nem épp a legjobban tettem fel. Szóval az lenne a kérdésem, hogy megéri-e befizetnem a Ps Plust vagy inkább fizessem be a 18000 Ft-ot (mivel az éri meg a legjobban, ha hosszútávon gondolkodunk).
2020. máj. 10. 13:40
 8/11 A kérdező kommentje:
De azért mindenkinek köszönöm a válaszait :)
2020. máj. 10. 13:41
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

"megéri-e befizetnem a Ps Plust vagy inkább fizessem be a 18000 Ft-ot "

Az a 18000 forint is PS Plus, csak egy évre előre befizetve.

Én nem tudom eldönteni helyetted, de nyilvánvalóan ez éri meg a legjobban, ha sokat multizol.

Nekem pl. ez nem éri meg, mert én csak az "ingyen" játékokra megyek, és csak akkor ha tetszik is. Neked viszont ezt ajánlanám, ha szeretsz multizni, mert elengedhetetlen hozzá.

2020. máj. 10. 14:00
 10/11 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszodat :)
2020. máj. 10. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!