Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan tudunk együtt játszani,...

Hogyan tudunk együtt játszani, Minecraftba?

Figyelt kérdés

Kb. egy 2 hete letöltöttük a Minecraft öt a tesómmal, telefonra. Bejelentkeztünk Microsoft fiókkal, mind kettőnknek saját fiókja van a Microsoft Familyin belül. Én 14 évesnek a tesóm 12nek van beállítva, és mind ketten gyereknek.

Valamiért nem tudunk együtt játszani...

Xboxos valami kell hozzá? Mert xbox fiókunk is van, csak nem live hanem sima.

Valaki segítsen léci!

[link]

[link]

Ezt írja ki.

2020. máj. 1. 11:39
 1/6 anonim válasza:
100%
Talán mert kiskorú vagy, és sztem kér egy szülői engedélyt, de ez se biztos szóval bocs ha félrevezetlek, de lehet más jobban tudja ezt mint én
2020. máj. 1. 16:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez tuti az amit az első mond. A szülőnek aki csinálta a profilodat engedélyeznie kell a közös játékot másokkal vagy konkrétan azt, hogy egy bizonyos másik profillal (a tesóddal) tudjál játszani. A Microsoft profilban rengeteg mindent be lehet állítani külön külön.
2020. máj. 2. 08:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget. Azt nem tudjátok véletlenül hogy ezt hol lehet beállítani?
2020. máj. 4. 10:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hirtelen nem tudom, de valahol a settingsben (ha be van jelentkezve a szülő) kell lennie egy manage family members opciónak és azon belül lehet külön állítgatni a lehetőségeket. Sajnos a menü angolul van, érdemes lehet beírni google fordítóba.
2020. máj. 5. 08:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! Sikerült megoldani!
2020. máj. 5. 13:23
 6/6 A kérdező kommentje:

[link]

Így kell beállítani.

Gondoltam elküldöm hátha valakinek lesz hasonló problémája

2020. máj. 5. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!