Hogyan tudunk együtt játszani, Minecraftba?
Figyelt kérdés
Kb. egy 2 hete letöltöttük a Minecraft öt a tesómmal, telefonra. Bejelentkeztünk Microsoft fiókkal, mind kettőnknek saját fiókja van a Microsoft Familyin belül. Én 14 évesnek a tesóm 12nek van beállítva, és mind ketten gyereknek.
Valamiért nem tudunk együtt játszani...
Xboxos valami kell hozzá? Mert xbox fiókunk is van, csak nem live hanem sima.
Valaki segítsen léci!
Ezt írja ki.
2020. máj. 1. 11:39
1/6 anonim válasza:
Talán mert kiskorú vagy, és sztem kér egy szülői engedélyt, de ez se biztos szóval bocs ha félrevezetlek, de lehet más jobban tudja ezt mint én
2/6 anonim válasza:
Ez tuti az amit az első mond. A szülőnek aki csinálta a profilodat engedélyeznie kell a közös játékot másokkal vagy konkrétan azt, hogy egy bizonyos másik profillal (a tesóddal) tudjál játszani. A Microsoft profilban rengeteg mindent be lehet állítani külön külön.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget. Azt nem tudjátok véletlenül hogy ezt hol lehet beállítani?
2020. máj. 4. 10:40
4/6 anonim válasza:
Hirtelen nem tudom, de valahol a settingsben (ha be van jelentkezve a szülő) kell lennie egy manage family members opciónak és azon belül lehet külön állítgatni a lehetőségeket. Sajnos a menü angolul van, érdemes lehet beírni google fordítóba.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! Sikerült megoldani!
2020. máj. 5. 13:23
6/6 A kérdező kommentje:
2020. máj. 5. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!