Valaki elmondja a The Last Of us 2 Történetét? Spoileresen!
Néztem angol videókat de nem nagyon értem hogy pontosan miről szól!
Igaz hogy meghal Joel és Ellie? 😮
Aki le tudná irni annak nagyon szépen köszönöm 😊
Igen tudom, én arra vagyok kiváncsi ami kiszivárgott.
A politikai részét már tudom de a cselekményeket azaz a spoiler részére nem
A kiszivárgott rész meg most vagy igaz, vagy nem, és eleve ki tudja, mekkora része a sztorinak és hogy van kontextusba helyezve?
Ez így kb olyan lenne (némi túlzással), mintha valaki egy spoiler alapján megállapította volna, hogy a Harry Potter arról szól, hogy egy kotnyeles lány egy beszédhibás fiúnak okoskodik.
Én nem játszok velük, mert nem érdekelnek, de szeretem a botrányokat, ezért néztem pár ilyen videót.
Van valami Abby nevű lány, aki a gyereke egy Joel által megölt orvosnak (?). Ez a lány a játékos által irányított karakter lesz a játék egy bizonyos szakaszában.
A lány bosszúból halálra veri Joelt és Ellie terhes barátnőjét is majdnem megöli.
A játék végén elvileg Abby Elliet is meg fogja ölni, aki vadászik rá, hogy bosszút álljon az apja miatt.
Azt hiszem a játék ezen részén a játékos már Abbyt irányítja.
Joe meghal , te a gyilkosát irányítod Abbyt a játék felétől aki egy genetikaihuladék, és az a célod, hogy megöld Elliet.
Tessék egy vicces video róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!