Nem bírom leváltani a freemailes fiókomat uplayen Többi lent?
Figyelt kérdés
már 2 éves az uplay fiók, azóta már váltottam freemailről, mert időközben rájöttem hogy egy szar az egész. Most át akarom írni az email címemet uplayen egy másik emailcímre, viszont olyan retek lassan jön meg freemailra az üzenet, hogy időközben lejár a link amivel ki tudnám cserélni az email címet. Írtam supportnak 3 napja de basznak válaszolni. Valami tanács?2020. máj. 3. 22:34
1/4 anonim válasza:
csinálj egy gmail fiókot..(gondolom erre váltottál freemail után)..
A freemailen meg állítsd be, hogy továbbítsa a gmail-re az üzeneteket...így talán oda időben meg fogod kapni...
2/4 anonim válasza:
Eltartott egy ideig, míg rájöttél. A freemail utoljára valamikor 15 éve volt elfogadható. Bennem még az is felmerülne, hogy direkt tartják vissza az ilyen típusú leveleket, hogy magukhoz láncolják a felhasználókat. Csak próbálkozz és reménykedj.
Én még Gmailt sem használnék ilyen szolgáltatásokhoz. Csakis Protonmail vagy Tutanota.
3/4 anonim válasza:
A múltkor hasonlóan jártam. Én is írtam a supportnak és sikeresen megoldódott a problémám. De tény, hogy lassan ment a dolog. Cirka három hét alatt sikerült lebonyolítani az egészet. Gondolom másoknak is van problémájuk amivel foglalkoznak, így nem is csodálkozom ezen. Szóval csak azt tudom tanácsolni, hogy várj rájuk türelemmel.
4/4 A kérdező kommentje:
update: végre válaszolt a support, ezúttal sikerült megváltoztatni :)
2020. máj. 7. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!