Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szeretnék játszani horror...

Szeretnék játszani horror játékokkal mert magyon jónak tűnnek videón keresztül de nem merek. Esetleg ehhez hozzá lehet szokni valahogy vagy ilyenkor ezt lehet vhogy gyakorolni?

Figyelt kérdés
2020. máj. 1. 21:42
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Mindenhez hozzá lehet szokni. Amúgy semmi különleges nincs bennük.
2020. máj. 1. 21:43
 2/5 anonim ***** válasza:
54%

Ismerek erős felnőtt férfiakat is, akik nem mernek ilyenekkel játszani. Volt, aki azt mondta, épp elég az életében a stressz, nem hiányzik még a játékokban is.

Én szerencsére (sajnos?) nem tudom ennyire beleélni magam, mindig ott van a fejemben, hogy ez csak egy játék, nem tud ártani nekem.

2020. máj. 2. 10:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Ami fontos hozzá az,hogy egyedül legyèl ,koromsötèt szoba.egy jó fülhallgató ès akkor tuti a beszarás.Ha ezek nincsenek meg akkor a hatás jóval lightosabb...
2020. máj. 3. 06:52
 4/5 anonim válasza:
Szerintem nem is annyira ilyesztő. Ha játszasz vele kb.2hetet akkor már csak szórakoztató lesz.
2020. máj. 27. 09:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Én pont azért játszok velük hogy a hideg kirázzon.
2020. máj. 27. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!