Szerintetek mennyit érne ilyen állapotban ez az AWP StaTtrak Asiimov Field-Tested? Van rajta 2 db Koronás sticker de az előző tulaj lekaparta. A fegyver jelenlegi ára 165 euro steamen.
2020. ápr. 24. 16:28
1/4 anonim válasza:
165 euró? Hülyeskedsz?? Elég jól élhetsz, ha 60 ezer forintot kidobnál egy pixel halmazért.. Szép skin az Asiimov, nekem is tetszik.. Adnék is érte olyan max 25 eurót talán, de nem 165-öt.. Matricák alapból miért jók? Szerintem elcsúfítják a szép skineket. Vedd meg Steam marketen, mikor jó árban lesz (25-35e). Én legalábbis tuti nem fizetnék ki ennyi pénzt egy nyavalyás skinért. Ez egy átlag magyar félhavi fizetése. Bocsi egyébként, nem leszólni akarlak, sem a zsebedben turkálni, csak 60ezer sok pénz, 1001 másra is elköltheted :)
2/4 anonim válasza:
Ha nem megvenni szeretnéd, csak érdekel az ára, arra szerintem nem a Gyk a legjobb, hogy ezt megtudd
3/4 A kérdező kommentje:
tesókám...én eladni akarom, mert ez az enyém. Tudom,hogy drága, de kiváncsi voltam hogy löknek-e még rajta a stickerek. Ha meg valakinek van rá pénze és szívesen megválnék tőle azonnal.
2020. ápr. 26. 21:16
4/4 anonim válasza:
Keresgélj marketen, adogasd összes, és tedd rá a hasznod tesokam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!