Az airsoftban feltétlenül szükséges egy másodlagos fegyver (pisztoly)?
Figyelt kérdés
Ahány videót néztem,mindenkinél volt pisztoly is de én nem találtam olyan jót abban az árkategóriában ami nekem jó lenne.Vagy keressek a drágább darabok között?2020. márc. 22. 15:14
1/8 anonim válasza:
szoktak vinni, ha kifogy a főfegyver, illetve épületen belül csak megengedett Joule alatti fegyvert lehet használni, pl mesterlövész nem küldhet mellbe 400J-os fegyverrel fél méterről, de ott a mérethossz is, ha hosszú a fegyver csöve, épületeknél, vagy szűkebb egyéb helyeknél nehéz használni, kilóg, nem tudsz ráfordulni másokra stb.
2/8 anonim válasza:
"...árkategóriában ami nekem jó lenne.Vagy keressek a drágább darabok között?"
Picit ellentmondásos nem? 🙃
3/8 anonim válasza:
1# 400j? Az kilyukasztana. 400 FPS.
Nem kötelező másodlagos. Jó ha van. A szabályokat betartani kötelező, minden más tőled függ.
4/8 anonim válasza:
igen, elnézést, valóban fps, nem joule.
Szerintem is hasznos egyébként ha van egy AEP-ed, én régen az enyémet 10-15 ezer körül vettem, az most kb 20e körül van, azért már találni jókat, nyilván nem 100 méterre fog elvinni, de épület harcra, ahol a szobák, folyosók is kb 5-7 méter hosszúak, oda tökéletes.
5/8 Justaboy591 válasza:
Hali! Nem, egyáltalán nem kötelező, simán lehet játszani anélkül is. A pisztolynak akkor van igazán nagy előnye ha sniper poszton játszasz a lőtáv és a csőhossz miatt, ahogy fenntebb mondták. Ha viszont egy AEG az elsődlegesed, nem nagyon van rá szükség. Annyit segít esetleg hogy ha fegyvertalálatot kapsz, játszhatsz még tovább amíg kitart a pisztoly vagy míg megint el nem találnak. Egyébként effektív nem nagyon van haszna, pláne ha mondjuk hi-cappel játszasz, akkor még az újratöltéstől sem kell félj
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,hasznosak voltak!Még az lenne a kérdésem,hogy ha külfödi oldalról rendelek és ugye más pénznem,akkor az oldal egy fix árfolyammal számol a fizetésnél vagy az aznapival?
2020. márc. 24. 08:37
7/8 Justaboy591 válasza:
Valszeg az aznapival. De szerintem jelentős különbség amúgyse lenne
8/8 anonim válasza:
minden fizetésnél a magyar nemzeti bank (MNB) aktuális, perc/nap szintű árfolyamával számol és annyi Ft-ot von le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!