Ki ez az angol nyelvű gamer-csoport?
Öcsém nézi, és nem akarja elárulni a nevüket.
A videóik olyanok, hogy talán egyvalaki játszik, és össze van kapcsolva a többi videóssal, tehát ők is látják a saját monitorukon, hogy hogy játszik.
És amikor valaki mond valamit, akkor azt az egy mondatot kiírják a képernyőre, rá a játékra, rá a gémpléj-videóra.
Ma valami ilyen golyós játékot nézett velük öcsém, hogy van valami fém-esen megrajzolt golyó (azt hiszem), és azt kell kilőni valami csúzlival, de a csúzli nincsen megrajzolva.
Meg tegnap öcsém valami olyan videót nézett tőlük, amiben a csapatból többen is el kezdték énekelni azt a Lion sleeps tonight-os nótát.
Öcsém azt mondja, hogy elég híresek.
Szóval angol nyelven beszélnek, azt nem tudom, hogy mindegyikük angol -e, meghogy jól írtam -e le.
De szóval viccesek a videóik, és szeretném megtudni, kik ők.
Ja és még volt tegnap nézte talán öcsém azt a videót, amikor talán valami templomban (?) robbanás történt , és akkor valaki kérdezte a játékost úgy a videóban, hogy "How did you survive that? HOW?" Valami ilyesmi.
Azt hiszem, láttam már tőlük olyan videót is, amiben halványsárgával voltak odaírva a kommentárjaik, meg olyat is, amelyikben fehérrel.
Előre is köszönöm az ötleteket.
Sovietwomble? Neki van egy nagyobb társasága.
https://www.youtube.com/watch?v=IQ2ofp7bjxw
Vagy Fitz, de ő kevésbé aktív mostanában, Soviet is nagyon ritkán tesz ki új anyagot, havonta 1-et, vagy ritkábban.
Köszönöm,azt hiszem, ez a Sovietwomble lehet az, ilyen volt a betűtípus szerintem, amivel kiírták, de ez a Fitz is hasonlít. :)
Ment a zöld kéz, köszönöm. :)
Öcsém végre beszélt. Azt mondta, hogy az se biztos, hogy az, mert tud még rajtuk kívül is párat:D És akkor ezeket felsorolta; a második kiejtésében nem biztos, az a harmadikat meg remélem jól jegyeztem meg:) Szmitti, Krájolsz, Gibbli. Mégegyszer valszeg nem fogja elmondani, amilyen kis vicces; de nem baj; majd nézem ezeket mind, amik ide lettek írva, meg amiket ő mondott, majd megnézem, hogyan kell leírni őket;
de amúgy akkor aki még tud, akkor írhat ilyet, ha szeretne még ide leírni ilyeneket. :)
De köszönöm az eddigit; eddig amit néztem, ebből úgy tűnik, a Sovietwomble lesz az. :)
De még akinek eszébe jut, írhat ilyet, ha van kedve. ! :)
A felsoroltakból csak "szmitti"-t ismerem: SMii7Y
https://www.youtube.com/user/SMii7Y/videos
De ő jellegzetes, mert állandóan ordibál és általában egyedül van.
Ja hát ez egy "gang", elég sok videót csinálank együtt, állat mindegyik, határokat nem ismerve(én bírom őket :D)
páran közülük:
McNasty
Kryoz
Grizzy
SMii7Y
Jaayy
TheDooo
Blarg
Soup
SwaggerSouls
BYZE
stbstb (nem linkelgetek, megfogod találni őket, mindegyiküknek pár milla subja van minimum)
Oh, köszönöm ezeket is, ment a zöld. :)
Majd ezeket is megnézem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!