Előfordult már veletek hogy használtatok trainert játékokhoz? Ha igen melyikhez?
GTA 3 és Vice City.
Egyszerűbb úgy elökörködni.
Legutobb talan a Half life 2-hoz, de miutan mar amugy is vegigvittema jatekot rendesen.
Utobbi 10 evben meg inkabb multizok, ott meg vegkepp nem all szandekomban csalni.
DOOM 2016
DOOM Eternal
Bright Memory Infinite
Star Wars Jedi Fallen Order
Most épen a Rise of the Tomb Raider a soros.
És a csalás részhez meg annyit, hogy nem tök mind 1 hogy egy videojátékot SP módban nem a multiról van szó hogy a ......-ba viszel ki ?
A trainerek csak SP módban működnek egyébként is.
Ha én meg úgy döntök, hogy köszönöm nem akarok szívni a halállal, a kifogyó tölténnyel, nyilall, hp csomaggal.... vagy egy boss túlságosan is unfair.
Akkor hagy intézzem már úgy egy SP-ben a játékot ahogy én szeretném.
Pláne ha már megvettem.
Ezek csak videojátékok emberek, SP módban nem a többi szórakozását vágod taccsra mint az MP-ben. Tulajdonképpen SP-ben nincsenek is szabályok. Akkor meg nem tök mind 1. Nem valami E sport ligáról beszélünk hanem arról hogy
X vagy Y Jóska Pista....otthon a saját szórakozására játszik valamivel egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!