Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a baj a VPN-emmel?

Mi a baj a VPN-emmel?

Figyelt kérdés
Szeretnénk minecraftozni többen, de a hamachi nem működik. Az én hamachimnál egy háromszöget mutat azaz nem tudunk kapcsolódni. Sok kérdést olvastam és csináltam amiket mondtak. Újratelepitettem de semmi, beállitottam dolgokat, az internetelérésbe is bele mentem és hozzá adtam a Hamachit, mindent...de akkor se semmi. Ha bele is megy és csinálunk Lan világot akkor se enged belépni, mert azt irkálja inditsuk újra folyton a játékot valaki tudna tanácsot adni vagy valami azt megköszönném. Aternoson is próbáltuk, de ott se jön össze.

2020. ápr. 13. 13:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Vegyétek meg eredetibe és nem lesz ilyen gondotok. Ez a legjobb tanács amit adhatunk nektek.
2020. ápr. 13. 17:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Nincs rá lehetőségem, hogy megvegyem esetleg jó pár év múlva. Akkor sajnos nem játszunk együtt.
2020. ápr. 13. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!