League of Legends-ben Twisted Fate-tel akarok megtanulni játszani. Melyikek a legjobb buildek hozzá?
Néztem, hogy lehet AP-re vagy AD-re is építeni, de olyat is láttam, hogy mindkettőre. Melyik az ideális?
Milyen rúnákat rakjak hozzá? Láttam a felnyitott varázskönyvet (ezt mikor?) vagy a minion dematerializálót (ezt se használják mindig).
Nem tudom tudsz-e angolul, a neten rengeteg videó van, ami segíthet, pl. ez
https://www.youtube.com/watch?v=OXjr8w71_hc
Népszerű a felnyitott varázskönyv, de szerintem pl. egy áramütést sokkal könnyebben ki lehet használni.
AP build az ideális, korok pálcája, félholt csapás.
Én személy szerint, ha sokáig tart a játék, szeretek venni utolsó itemnek egy gyorstüzelő ágyút, ez megnöveli időnként az aa távolságod, és sárga kártyával könnyebb elkábítani az ellenfelet, de ezt nem sokan használják :D
Viszont nehéz megszokni a játékát, a W használat mellett szerintem az R a legnehezebb. Nagyon jól ki lehet használni már level 6-on is, pl. topra felmész vele, és 2v1-ben megölitek az ellenfelet. Ha eléred a 6-os szintet, és sikerül miden teljesen bevinned egy minion hullámot, azaz az ellenfeled nem tudja a tornyot levinni mialatt elteleportálsz az R-eddel, akkor érdemes használni, és már R közben egy sárga kártyát elővenni :D És ne feledd, hogy az R-ednek nemcsak a teleportálása hasznos, hanem az is, hogy felfedi az ellenfeleket, néha erre van szükség.
Persze nem vagyok nagyon szakértő, nekem nem sikerült teljesen elsajátítanom TF-et, de neked hajrá :D Majd mesélj hogy megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!