Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ezen a gépen hogyan futna a...

Ezen a gépen hogyan futna a Witcher 3?

Figyelt kérdés
Még karácsonykor vettem Xboxomra game pass-t és 10 nap múlva lejár. Witcher 3 aztam rajta szóval most úgy gondoltam megveszem PC-re mert ott sokkal jobb a grafika és az FPS. Ezen a gépen tudná azt a grafikai élményt nyújtani 60 (vagy a fölötti) FPS számmal mint xbox one s-en?

2020. ápr. 8. 23:58
 1/8 A kérdező kommentje:

R3 1200

RX 570

8 GB DDR4 2666Mhz ram

2020. ápr. 9. 00:01
 2/8 anonim válasza:
72%

Szia! Nem tudok pontos értéket írni de kb:

Low(alacsony) beállításoknál kb 75-80 között

Médium/Közepes:35-40

High(Magas):30

Összehasonlítani a grafikát sajnos nem tudom :(

2020. ápr. 9. 00:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2020. ápr. 9. 01:00
 4/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
79%

#2 mi alapjan?

FHD Ultan 35-46 fps t ad RX570

vagyis alacsonyabban minimum fps ben is meg kell legyen 60 fps

majd meglatod mennyivel szebb, vga miatt elege szebbnek kell lennie

az a prcoci gyengecske azert hozza, a vga hoz meg amugyis de

hasznaltsn veszed egeszet?

2020. ápr. 9. 05:34
 5/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

alacsony az orajele es keves a szala cpu nak

ami miatt kevesebb fps ed lesz foleg minimum fps ami nem tul jo

de azert birnia kell majd megnezed menyi fps ed van Ultran ha nem nagyon ter el... vagy tobb akkor orulsz

marha fp sszamit es nem az hogy jol jatszhass

2020. ápr. 9. 05:41
 6/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

(persze adott cpu tipuson belul szamit amit irtam! Mert lehet erosebb alacsonyyabb orajeles is ha mas tipus, es termeszetesen van sok 4 magos ami sokkal gyengebb magasabb orajelel is)

(Ryzen 5/7 t erdemesebb vagy minel ujabb Ryzen 3 at)

Xy4

Xy4

2020. ápr. 9. 05:44
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A gép már 1 éve megvan. Szerintem PC lesz a nyerő. A PS-en is nagyon elgondolkodtam, mivel ha most megveszem akkor később majd a PS5-ön is tudnám tolni a visszafele kompatibilitás miatt, de szerintem inkább azt a pénzt a PC fejlesztésbe költöm majd.
2020. ápr. 9. 11:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Ne kövezzen meg senki :D , de leszedtem a játékot torrent használatával, hogy azért mégiscsak megnézzem hogyan s miként fut. Hát Magas és Über beállításokkal HairWork nélkül futott lazán 60-70 fps el városon kívül, városban meg 50-60 között. És sokkal szebb mint konzolon. Szóval egyértelműen PC-re veszem meg.
2020. ápr. 9. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!