Hogyan kell a Monument Valley2 játékban folytatni a pályát?
Figyelt kérdés
Letöltöttem ezt a cuki játékot,de sajnos nem tudom miért,ha abbahagyom ,nem onnan folytatja később,hanem visszadob a pálya elejére.Életemben először játszom ilyen játékon,nekem minden új!Köszönöm ha valaki válaszol !2020. ápr. 3. 14:18
1/2 anonim válasza:
Esetleg nemkell fiók a játékhoz? A Googlenek van erre egy applikációja, amit felszokott dobni általában az összes play áruházból leszedett játéknál. Vagy azvan, hogy checkpointok vannak a játékban, és amíg nem viszed el egy adott pontig ahol elmenti, újra kell kezdened a pálya elejétől. Az app neve amúgy Google play játékok, azt töltsd le esetleg hozzá, ha minden kötél szakad. De elvileg kell mentésnek lenni mindenképp. De akár az is lehet, hogy véletlen nem a folytatásra mentél, hanem új játékot kezdtél/indítottál véletlenül. Remélem írtam valami hasznosat :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!Sikerült!Végig is játszottam!
2020. ápr. 6. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!