Hogyan fejleszthetnem magam?
Leírásod alapján ezek a játékok nem neked valók. Hagyni kell a francba. Én sem tudok RTS-t játszani, mert nekem pl túl gyors, én élvezni akarom a játékot, nem vadul kattintgatni, ezért nem is megy. Nem mindenkinek fekszik minden játékstílus. Nem mindenkinek fekszik minden játék. Persze tanulható, DE akkor annak mi értelme? Abba gondolj bele, hogy minden játék egy bizonyos mechanizmusra épül. kő-papír-olló stb... Vannak akik ezt kiismerik és a végtelenségig alkalmazzák.Ők már nem játszanak, csak alkalmazzák a sémákat! Az élmény veszik el, versengéssé válik, görcsös önismétléssé!
Ha évek óta játszol és nem jutsz előre, akkor egyértelmű, hogy ez nem a te stílusod (mármint a játék). Mondom én is erőltettem így az RTS-t de nem ment.
Hagyd, boldogabb leszel! Amikor egy játék miatt görcsölsz, akkor hagyni kell a francba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!