Néha unatkozok, tudnátok beltéri elfoglaltságokat írni?
Kreatív hobbikat szereted, de nincs kreativításod? 🤔🙃
Pl ismerkedj anyagokkal.
Drót, papírmasé, púrhab, glett, gipsz, szilikon, műgyanta, viasz, műanyag...stb
Jelenleg púrhabbal és glettel játszadozok.
Sikerült az alap kísérletem s jön a fő cél:
120cm es modell kifaragása purhabból, majd glettel simítom a felületet és alakítom ki a precíz részleteket.
Ez saját szórakoztatás ismét kivételesen.
Pár vevőm/vendégem kérdezte, hogy lesz-e eladó ekkora babuka. 🤔
Mondtam, hogy saját projekt, de elgondolkodtattak főleg, hogy jó árajánlatokat is kaptam 😅
Lehet véletlen készítek egy szilikon negatívot 🙃
Az anime/bjd fanok meg már belendültek kommentekbe.
Igazából kb bármit meg lehet alkotni, engedd el a fantáziádat, mihezblenne kedved.
+ Lehet kombinálni
Pl faragás, szobrászat & festés, majd kell ruházat vagyis varrás, paróka kiegészítők.
Vagy mondjuk ékszerdoboz
Lehet gipszből, gyantából, fából, süthető gyurmából, egy szilikon negatív sokat segít 👌 + festés, dombormű, véset..stb
Műanyagból legutoljára újabb megrendelésre csináltam lámpát.
Itt beköszönt egy kis elektronika 🙃
Az hogy téged mi ihlet meg s mihez értesz, azt neked kell tudnod.
Asztalos ismim pl majdnem feladta a szakmáját.
Az a bajuk az embereknek, hogy nagyon a sablon megszokott formákban ragadnak meg.
Ott jöttem én a képbe, kávézóban neki álltam vázlatolni neki ötleteket, felmérést csináltunk helyben kinek melyek tetszenek, a top pár darabot elkészítettem vele, majd meghirdettem kezdve a kávézóban s online-n .
Vállalkozásba kezdett ő is + nem kell főnökhöz igazodnia s tartani attól, mikor rugják ki ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!