Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Néha unatkozok, tudnátok...

Néha unatkozok, tudnátok beltéri elfoglaltságokat írni?

Figyelt kérdés
Néha nagyon unatkozok, nem tudom mit csináljak. Főleg a kreatív hobbikat szeretem.

2020. márc. 22. 14:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Akkor csinálj húsvétra díszeket,neten keress hozzá tippet.
2020. márc. 22. 15:12
 2/2 anonim ***** válasza:

Kreatív hobbikat szereted, de nincs kreativításod? 🤔🙃

Pl ismerkedj anyagokkal.

Drót, papírmasé, púrhab, glett, gipsz, szilikon, műgyanta, viasz, műanyag...stb

Jelenleg púrhabbal és glettel játszadozok.

Sikerült az alap kísérletem s jön a fő cél:

120cm es modell kifaragása purhabból, majd glettel simítom a felületet és alakítom ki a precíz részleteket.

Ez saját szórakoztatás ismét kivételesen.

Pár vevőm/vendégem kérdezte, hogy lesz-e eladó ekkora babuka. 🤔

Mondtam, hogy saját projekt, de elgondolkodtattak főleg, hogy jó árajánlatokat is kaptam 😅

Lehet véletlen készítek egy szilikon negatívot 🙃

Az anime/bjd fanok meg már belendültek kommentekbe.

Igazából kb bármit meg lehet alkotni, engedd el a fantáziádat, mihezblenne kedved.

+ Lehet kombinálni

Pl faragás, szobrászat & festés, majd kell ruházat vagyis varrás, paróka kiegészítők.

Vagy mondjuk ékszerdoboz

Lehet gipszből, gyantából, fából, süthető gyurmából, egy szilikon negatív sokat segít 👌 + festés, dombormű, véset..stb

Műanyagból legutoljára újabb megrendelésre csináltam lámpát.

Itt beköszönt egy kis elektronika 🙃

Az hogy téged mi ihlet meg s mihez értesz, azt neked kell tudnod.

Asztalos ismim pl majdnem feladta a szakmáját.

Az a bajuk az embereknek, hogy nagyon a sablon megszokott formákban ragadnak meg.

Ott jöttem én a képbe, kávézóban neki álltam vázlatolni neki ötleteket, felmérést csináltunk helyben kinek melyek tetszenek, a top pár darabot elkészítettem vele, majd meghirdettem kezdve a kávézóban s online-n .

Vállalkozásba kezdett ő is + nem kell főnökhöz igazodnia s tartani attól, mikor rugják ki ...

2020. márc. 23. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!