Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a legjobb taktika a fnaf 3...

Mi a legjobb taktika a fnaf 3 6. éjszakához (nighmarehez)?

Figyelt kérdés
Fnaf 3-ban eljutottam a 6. éjszakához (nighmare), de a taktika amit eddig használtam, nem vált be. Tudtok segíteni hogy milyen taktikát érdemes használni? Az még fontos, hogy nem gépen játszok hanem mobilon. Ha kivittem a 6. Éjszakát mi kell még a cheat menü megszerzéséhez? Válaszokat előre is köszönöm.

#Five Nights at Freddy’s 3 #Nighmare #6. night
2020. febr. 26. 16:42
 1/2 Maybe Koys? ***** válasza:
Fnaf 3? Nem inkább fnaf 4? Amúgy én nem nagyon tudok, mert nem játszottam ki a játékot (még)...
2020. júl. 21. 09:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Kicsit késő válasz, de itt van

Ha végig játszod a 6. éjszakát akkor szerzed meg a cheat menüt.

Én ezt a taktikát javasolnám:

-Amikor elindul a játék keresd meg Springtrap-ot a kamerákon és addig csalogasd az audio lure-ral amíg a Cam 10-be nem kerül

-Ha ott van zárd le a jobb felső szellőzőnyilást

-Ne zárd le a kamerát, csak ha valami meghibásodik és újra kell indítanod

-Ha a hang meghibásodik, azonnal indítsd újra, a ventilláció és a kamera nem olyan fontos, hiszen ha Springtrap mozog a kamera amúgyis statikus lesz, a ventilláció pedig csak akkor okoz gondot ha Springtrap az ajtóban áll

-Ha Springtrap elmozdul a Cam 10-ből, csald vissza az audio lure-ral (vigyázz, nem mindig működik), nagyon fontos hogy tudd mindig hogy hol van

-Hanggal játssz és füleld a hangokat amik akkor hallatszanak, ha Springtrap az egyik vent-ben van

-Mindig próbáld Springtrap-ot a cam 10-ben tartani és a jobb felső vent-et bezárni

Ééés figyelj, nehogy szabotáljanak a fantomok

Bár én számítógépen játszottam, nem hiszem, hogy ez változtatna valamin

2020. aug. 10. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!