Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraftban lehet valahogy...

Minecraftban lehet valahogy mesterségesen mocsaras vizet csinálni?

Figyelt kérdés
Van egy mapp, és van nagy részét víz borítja. Át tudom valahogy változtatni azt a vizet mocsaras vízzé?

##minecraftmocsár ##minecraftbiom
2020. febr. 19. 16:48
 1/3 A kérdező kommentje:
*nem akartam az és után "van"-t, véletlen volt
2020. febr. 19. 16:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
World Edittel igen. Amugy asszem nem lehet "bemocsarasítani". Az csak generálódik.
2020. febr. 21. 21:33
 3/3 Gofrisütő ***** válasza:
Az, hogy a víz mocsaras, az azért van, mert biomtól függ, hogy milyen színü a víz, a lomb, a fű, és sok más. A biomot nem lehet megváltoztani paranccsal, külön program kell hozzá. Két alternatívát tudok felsorolni: mc edit program, wlord edit mod. Az elöbbi profibb, a másodikat csak szimplán könnyebb kezelni, ha ismered a minecraftos irányítást. Letöltésről és használatról érdemes tutorialt nézned. Icebluebirdnek van mindettőről tutorialja. Az alapján döntsd el melyiket akarod használni, majd tölds le. Remélem tudtam segíteni.
2020. dec. 30. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!