Se neather banyat se semmit nem talalok minecraftban es bibircsokot akarok keresni most mit csinaljak hiaba asok le?
Figyelt kérdés
2020. febr. 12. 19:44
1/4 anonim válasza:
neather bányát? Ember... ahhoz, hogy az alvilágba juss, nem leásni kell, hanem építeni kell egy teleport kaput obszidiánből és begyújtani... majd az alvilágban keress lélekhomok-mezőket, vagy várakat, ahol fogsz találni bibircsókot.
2/4 A kérdező kommentje:
Epitettem es talaltam lelekhomokot is de semmi nincs ott lehebb ot tmeg nem astam
2020. febr. 13. 09:52
3/4 drmarton11 válasza:
Keress egy nether fortresse-t járd végig és szinte biztos hogy ott fogsz találni, alapból sehol sem generálódik a fortresse-en kívül, vagy loot chestekben is tudsz ott találni (19.0% az esélye és kb 3-7 db van benne)
4/4 anonim válasza:
Én találtam olyan nether várat de nincs bibircsók ott, tényleg nincs, haverjaimmal végig kutattuk de sztem buggos az építmény, valaki tud valamit hogyan lehetne más úton bibircsókhoz juttni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!