Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Laggolok pedig jó a netem, miért?

Laggolok pedig jó a netem, miért?

Figyelt kérdés

Túlságosan laggolok néhány játék közben, míg a többiek nem, pl.Team Fortress 2-ben egy kicsi beszaggatásként jelenik meg a lag, Gears of War(nagy lag 100-150ping, ha én csinálok szervert néhány többi játékos laggol ) stb.

Speedtest.net-en Letöltés: 15-20MB/s, Feltöltés: 10-16MB/s, Ping: 1-5ms

Pingtest.net-en Packet Loss: 0-3%(mostanában 0% állandóan) Ping: 1-10ms, Jitter: 1-10ms, Átlagos értékelés: B (0%PL-al: A)

Gépem: Intel Dual-Core 1.8Ghz (húzva 2.7Ghz -re)

2GB RAM

Nvidia GeForce 9800GT (512MB)

2010. júl. 22. 19:12
 1/5 A kérdező kommentje:
És vezeték nélküli hálózati kapcsolatot használok, azaz antennát :)
2010. júl. 22. 19:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet a szerver a szar.Pl én már játszottam olyan játékkal ahol laggolt már két játékosnál is mert szar volt a szerver.Viszont egy másik jűtéknűl 32 játékos volt sokkal nagyobb területen és semmi lag nem volt.Nagyon erős géped van,még azt se mondom hogy több RAM kéne mert már így is nagyon ütős a géped
2010. júl. 23. 12:21
 3/5 anonim ***** válasza:
akkor az a baj hogy vezetéknélküli, az nem folyamatos van h 25 mega de van h 1 mega mert rossz a jel vétele. én is ígyvagyok mert nekem rossz a net mert wifis 2 gép van a házban és nem folyamatos és lagolok. :S
2010. júl. 23. 12:22
 4/5 A kérdező kommentje:

1.kommentelő: team fortress 2-ben biztos csak a szerver laggol, de gears of war-ban akárhova megyek ott állandóan laggolok, am kösz a gépről mondott véleményed :) ui: több ram kell nekem :)(3-4GB) kösz a kommentet .D

2.kommentelő: igen én is arra tippelek hogy a vezeték nélküli hálózat miatt van csak még nem biztos ugye... nálunk 3gépre van router, de ha csak az enyém megy még akkor is laggolok, még várok pár kommentet és meglátom mi lesz, aztán megpróbálom kábellel, és csak azért van antenna mert a kábel nem ér el idáig, kösz a kommentet .D

2010. júl. 23. 16:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy az antenna miatt van. Nekem is mikrohullamú netem van, ráadásul csak 6 megás és tök alacsony a pingem játék közben. Persze azért, mert a kábel be van dugva...
2010. aug. 3. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!