Gta 3 expresso 2 go küldetést hogy érdemes csinálni? Hogy maradjon bőven időm?
Én a magam részéről a fordított irányt javaslom, vagyis Shoreside Vale-ből kezdeni, járműnek a Cartel Cruisert, a golyóálló patriotot kár kockáztatni, plusz a törést az sem bírja jobban, mint a normális. Nekem mindig maradt bőven időm a végére, úgyhogy a Salvatore villája közelében találhatót mindig a domb lábánál lévő patriottal zúztam szét, aztán gyorsan elhúztam a tengerpart felé, mielőtt kilőtték volna alólam. A küldetés alatt talán valamivel kevesebb bandatag lófrál a környéken.
Amúgy én annak idején úgy csináltam meg, hogy ahogy mész fel az első volt után, én a házak mögött mentem el csak Salvatore háza előtt jöttem vissza ki.
Addig is végig védve vagy.
A küldetés alatt talán valamivel kevesebb bandatag lófrál a környéken.
hát nem tudom,amikor portlanden annyi elég volt hogy kiszálljak a kocsiból már szétlőttek,de majd látni fogjátok...
A Leone banda
igen,rájuk céloztam.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!