Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A red dead redemption 2-höz...

A red dead redemption 2-höz elérhető pc-re magyarítás?

Figyelt kérdés

Úgy mint a gta-hoz, in-game magyar felirat.

Én nagyon nem találtam semmit.

2020. jan. 2. 01:55
1 2
 11/16 LakatosAnonymus ***** válasza:
80%

De megtehették volna, hogy legalább a főmenűt, az alap gonmok neveit, és a feliratokat lefordítják rendesen.

Például a Greet gomb "Üdvözöljük"-re volt lefordítva, pedig az inkább "Üdvözlés" kellett volna legyen.

Tehát full fos az egész.

2021. máj. 12. 08:26
 12/16 anonim ***** válasza:

Most ha jól tudom mèg mindig zajlik benne valami szerkesztgetès,javítgatás, èn sem mondom azt hogy ez jó, de közelebb áll a jóhoz mint előtte, vagy az a guglis szutyok, szerintem ezeket majd mèg javítják, de èn nem szeretnèk senkit meggyőzni, vèdelembe venni meg főleg nem, èn csak annyit mondok valakinek megfelel így, valakinek a pontosság számít, valaki meg örül ennek is, szerintem az ilyen apróbb dolgok felett szemet lehet húnyni úgymond, most ez megint más kèrdès hogy ki hogyan látja ès kinek mi a mèrcèje, emberfüggő...

Èn pèldáúl hatalmas előrelèpèsnek látom már ezeket az új fordítóval kèszült ,,fordításokat,, de van nálam sokkal roszabb, sokkal elnèzőbbek, ha azt vesszük úgyanis ezrek állnak sorba a gèpi magyarításos szarokèrt ès szedik azokat a szarokat, na ott már èn is forgattam a szemem hogy úr isten, ott tènyleg azt mondom jobb inkább angolul az egèsz, elèg csak megnèzni a kommenteket, valahol több mint száz komment volt ha jól rèmlik...szóval a szarra mindig van igèny, bár most nem ez volt a tèma csak ha már erről van szó,leírtam a vèlemènyem :D

2021. máj. 12. 22:27
 13/16 LakatosAnonymus ***** válasza:

Én nagyon örülök a kicsi dolgoknak is, nagyra értékeltem a munkájukat.

De nem lehet szemét hunyni olyan hibák felett, mint például, hogy "Rains Fall" szereplő nevét "Esik az eső"-re fordították.

2021. máj. 13. 08:11
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ebben is egyet tudok èrteni, igen valószínűleg ezeket hát gondolom/remèlem javítják...
2021. máj. 13. 14:41
 15/16 LakatosAnonymus ***** válasza:

Ezen nincs mit javítani. Az EGÉSZ szöveget ahogyan volt, simán belerakták a Google fordítóba. :)

2021. máj. 13. 14:49
 16/16 szlovak válasza:
Tudja vaklaki a Red Dead Redemption 2 höz miért nem működik a gépi fordítás.Elvileg csak be kell másolni a fájlokat,és kész .már mind 3 magyarítással kipróbáltam de egyikkel sem működik ?
2021. okt. 14. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!