A red dead redemption 2-höz elérhető pc-re magyarítás?
Úgy mint a gta-hoz, in-game magyar felirat.
Én nagyon nem találtam semmit.
Neked konzolon van magyar nyelv?
Van egy jó hírem, elkèszűlt a játèk magyarítása: [link]
Itt megtaláljátok, igaz gèpi magyarítás, ám nem a gagyi google forditós változat, hanem a jellenlegi legjobb elèrhető forditó, ezerszer jobb mint a gugliforditó, èn is forgattam a szemem eleinte, de aki nem hiszi el a külőmbsèget az nèzze meg a forditás posztja alatti kommentben a videót a fordításról, èg ès föld, nem tökèletes ez sem de szerintem ameddig várjuk bakkerèk fordítását addig simán megteszi, ès játszható, èrthető! :)
"A Baker Online® 14 évnyi működés után megszűnt."
Ennyit erről. A Mad Max után ekkora blamát. Bohóc brigád!
Pontosan. Nagyon gáz.
Amúgy a GrimWolf-os sem jobb, 80%-ban google fordítós fos lett az egész "magyarítás"... :D
Hát èn aztán baromira nem vagyok a gèpi fordítások híve, de nèzzètek meg a gameplayvideót a fordításról, azt ne mondja màr senki nekem hogy nem jobb mint a google forditós bohóckodás, mert megeszem a kalapom :D
Nem mondom hogy ez olyan hú de szuper, de használható, basszus ez legalább van, ès nem kell rá èveket várni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!