Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért laggol a GTA SA a laptopon?

Miért laggol a GTA SA a laptopon?

Figyelt kérdés

4 éves laptop, h mas jatekoknal csinalja nem tudom. Alacsony FPS, és ha pl lövök 1-2mpre a bebugol a hang és beakad a kép is.

laptop asus fajta.

E2-6110 with RADEON R2

AMD Radeon R5 M230 1GB DDR3

4gb DDR3 Ram

HDD 750GB

Windows 10 Home x64

Vírusmentes gép, 2019.12.13-kor lett feltelepítve rajt a Windows. Jatek reinstall se oldotta meg a gondomat.

2019. dec. 26. 18:19
 1/7 anonim ***** válasza:
81%

SA-nak melyik változata?

Úgy tudom, a mostani legfrissebb (mobil verzióból visszaportolt) változat elég szar lett.

Ha az eredeti, annak meg lehet, hogy vannak kompatibilitás problémái Windows 10-zel.

Plusz annak ellenére, hogy a játék már nagyon régi és ennek a gépnek nem hiszem hogy gondot kellene okoznia, azért egy kimondottan gyenge darabról van szó, amire én Windowst se tennék, nemhogy játékot.

2019. dec. 27. 10:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is tökre hasonló asus laptopom van, az enyém pedig a fortnite miatt laggol. Pedig van rajta vagy 21 játék. Vidd el szakértőhöz, lehet a játékkal van baj vagy a letöltés helyével vagy a géppel.
2019. dec. 27. 11:38
 3/7 A kérdező kommentje:

" játék már nagyon régi és ennek a gépnek nem hiszem hogy gondot kellene okoznia"

"azért egy kimondottan gyenge darabról van szó, amire én Windowst se tennék, nemhogy játékot."

Ellentmondas befigyel. Jatek hoodlumos verzio.

2019. dec. 27. 12:38
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
Nem figyel be, csak nem tudsz összetett mondatot értelmezni.
2019. dec. 27. 12:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Windowst se tennél ra :D nem a windowssal van a gond, hanem a gta-val.
2019. dec. 27. 13:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
ősi komponenseket aktiváld a gépházban , tedd fel rá a direct x-et- legjobb ha nvidia kártyád van. és kompatibilitás legyen windows 98 vagy xp service pack 1-2
2019. dec. 28. 11:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Windows 8.1et raktam fel, megszűnt a kellemetlen probléma
2019. dec. 30. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!