Miért laggol a GTA SA a laptopon?
4 éves laptop, h mas jatekoknal csinalja nem tudom. Alacsony FPS, és ha pl lövök 1-2mpre a bebugol a hang és beakad a kép is.
laptop asus fajta.
E2-6110 with RADEON R2
AMD Radeon R5 M230 1GB DDR3
4gb DDR3 Ram
HDD 750GB
Windows 10 Home x64
Vírusmentes gép, 2019.12.13-kor lett feltelepítve rajt a Windows. Jatek reinstall se oldotta meg a gondomat.
SA-nak melyik változata?
Úgy tudom, a mostani legfrissebb (mobil verzióból visszaportolt) változat elég szar lett.
Ha az eredeti, annak meg lehet, hogy vannak kompatibilitás problémái Windows 10-zel.
Plusz annak ellenére, hogy a játék már nagyon régi és ennek a gépnek nem hiszem hogy gondot kellene okoznia, azért egy kimondottan gyenge darabról van szó, amire én Windowst se tennék, nemhogy játékot.
" játék már nagyon régi és ennek a gépnek nem hiszem hogy gondot kellene okoznia"
"azért egy kimondottan gyenge darabról van szó, amire én Windowst se tennék, nemhogy játékot."
Ellentmondas befigyel. Jatek hoodlumos verzio.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!