Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Gta5 10-15 perc után laggol...

Folder kérdése:

Gta5 10-15 perc után laggol egy vadonat új laptopon?

Figyelt kérdés
A közelmultban beújítottam egy Lenovo Legion Y520 80YY005SHV Notebookot nem rossz gép főleg a 1060al de ami fura nekem hogy van hogy a gta5 elkezd 10-15 perc után laggolni időközönkén ami eléri a 10-20 fps-t és hát na nem túl jó érzés játszani így, pedig az összes új driver le van rá frissítva valaki esetleg tapasztalt hasonlóakat?
2018. nov. 22. 20:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Probald ki mas nagyteljesitmenyu jatekkal is. Lehet melegszik es a CPU elkezd fulladni. Visszaveszi a teljesitmenyt, hogy visszahuljon.
2018. nov. 23. 00:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Hova van lerakva, kap levegőt rendesen? Hűtőpadot raktál alá?

Én arra tudok gondolni, hogy túlmelegszik, nálam régen a Crysis volt ilyen, szépen futott, csak pályánként ki kellett lépni 1 órára, mert túlmelegedett és lekapcsolta magát.

Esetleg ismerős szervizeshez beviszed, pasztázza újra valami jó minőségi pasztával (pl Coollaboratory vagy thermal grizzly). A gyári pasztázásról annyit, hogy nálam pl Asus strix 1080 videokártya GPU-ját csak félig fedte le a paszta, mert olyan minőségi munkát végeztek, ami több százezres tételnél azért nem mindegy.

2018. nov. 23. 13:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Más játékoknál nem vettem észre se a Rainbow6 se a Rocket leaguenél nem csinálta, hűtés természetesen van alatta egy hama ventillátor 2x 120mmes ventivel amigy az aida nem mutat procinál 78-79 foknál magasabb értéket,gpu se melegszik 65foknál tovább szóval igazán nem ertem.
2018. nov. 23. 15:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Mennyire közelmúlti ez a notebook? Win10-nél csak a nagy frissítésekből van 15-20 darab, nálam asztalinál csak 3 nap volt hogy 1-2 óránként újraindítottam. Lehet még nem töltött le mindent.

Illetve kézileg leszedhetnéd a vga driver-t a hivatalos oldalról még egyszer.

[link]

2018. nov. 24. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!