Volt már olyan játék, amitől rádjött a hányinger, ha sokáig játszottál vele?
Kicsit fura kérdés talán, de nekem pl régen volt a Hitman, amivel ha elkezdtem játszani, mindig hányinger jött rám. Pedig nem volt sem gusztustalan, sem valami brutális.
Nektek volt már ilyen?
Igen.Én egyszer játszottam egy játékkal sokat, attól lettem rosszul.De ezt meg lehet néha magyarázni..Pl én ha játszok akkor sokat játszok és ha sokat játszok akkor fáj a fejem.Ha fáj a fejem akkor néha hányingerem is lesz.
A hitman meg szerintem faja játék.:)
Hányingerem még nem volt,de a torkom mindíg furcsán elszorult amikor egy régebbi játékkal játszottam.
A tesóm szokott arra panaszkodni,hogy a sötétebb tónusú FPS-ekkel képtelen játszani,mert elszédül és szabályosan rosszul lesz tőlük.
Biztos van erre valami okos orvosi szakkifejezés is...talán az epilepsziához lehet halvány köze.
Pont terhes voltam, mikor a férjem a Mariót tolta. Abban az időben állandóan rosszul voltam, fura szagokat éreztem (terhesség velejárója) Ennek 13 éve, de azóta is ha meglátom a Mariót, ugyanolyan rosszul lét fog el, és érzem azokat a szagokat is.
Ennek biztos van valami pszichológiai magyarázata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!