Milyen jó, kis gépigényű RPG játékokat tudtok ajánlani PC-re?
Tölts le PS1 emulátort, és próbáld ki a Final Fantasy VII, VIII, IX-et. Gameboy emulátoron meg esetleg a VI-ot. Egyébként PC-re régebben sok jó RPG-t adtak ki, onnan válogathatsz pl.:Planescape: Torment, Baldur Gate, ezeknél újabb a Fable, Neverwinter Nights stb.
Ezeket mind könnyedén elbírja egy laptop.
Miért szereted pont és csak a női főhőssel biró RPG-ket?
Én a játékok közül Fable-t játszodtam ha mondja az eélőző h még birja agéped...
Az Oblivion is tetszik...hallottam Gothicról is de nem próbáltam ki.
A többit nem tudom ha mondjam-e..de ha már ide irok akkorr mondom h nagyon szerettem a Jade Empiret (kedvencem), a Dragon Age (másikkedvencem csak azt shizem h eléggé igényes) és persze "The Witcher" (csak itt férfi nemű a főhős) számomra a legjobb az egész közül. De nem tudom h mennyire birná azt is a laptopod és milyen laptopod lehet.
"Miért szereted pont és csak a női főhőssel biró RPG-ket?"
Nem mondtam hogy csak azokat szeretem...csak velük jobban tudok azonosulni, mivel lány vagyok, ennyi az egész. :)
Köszi amúgy a válaszokat, A Tormentet lehet majd kipróbálom, a NWN-t már végigjátszottam, az nagyon tetszett (lehet ha nem akad jobb, kipróbálok pár extra modult is) a Fable meg tényleg fut a gépemen, már próbáltam, de nem játszottam végig (nyomni kellett egy gyors winreisntallt) de lehet újra nekiesek:)
Baldurt már próbáltam, de az valahogy nem jött be... :)
Kevés lány szokott játszani:))
Én a NeverWinter Nightsot kipróbáltam de nem jött nekem be...
Bár én fiú vagyok de én is szeretem a női főhősöket főleg ha jóó szexisek :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!