Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Vén Gamer Rókák Figyelem!?

Vén Gamer Rókák Figyelem!?

Figyelt kérdés
Csak nekem tűnik úgy vagy mar téllég nem csinálnák jó elvezhető játékot , lehet hogy én ki korosodtam de én mar nem tudok olyan új 2010 game-et találni ami lekötne igaza'n 20/F ???
2010. júl. 18. 03:34
1 2
 11/11 anonim válasza:

Ezzel én is így voltam. 21 éves vok, és rémisztően xar játékok hadára találok.

De ami most lekötött, az a STALKER. és online az LFS autó szimulátor. LFS már lassan 4 éve tolom, és nem unom, mivel a játék pont olyan jó, amennyire te tudod irányítani, szal nem az a 2 hét alatt beleszokok 5hét alatt beleunok NFS fos.

A STALKER hez nem sok reményt fűztem, de egy eléggé jó fps - rpg játékot kaptam végül. Jó kis horror elemekkel. Mind 3 Stalker jó. Nekem a konzoloktól (ps3) fáj a fejem, mivel nincs és jópár ígéretes darabot látok, hogy cska arra jönnek ki. Pl Dragonball új részei... Eszméletlen anime szerű grafikával.

COD okról rég letettem, szerintem a COD 2 óta mind ugyan az, csak egyre jobb grafikával, és egyre xarabb sztorival.

EGy ideig ment az ARMA is, de rájöttem ,ha nem szerek egy 20 fős társaságot(ami nem valószínű hogy összejön), akikkel coop online elhet az iylet nyomni, akkor dobhatom ki, mert offline elég tré.

Deltaforce-joint operations-t nyomtuk rengetegen cooperative módba, de ahhoz is kelett 2-3 fő hogy élvezd.

Amúgy nézelődj az ügyességi játékok közt, mint pl a mirrors edge vagy prince of persia félék, vagy még más rpg-k között, nem mindig a leghíresebb a legjobb. Néha mélyre kell ásni egy-két jó darabért.:) De néha köbösen is megéri :D Legalább is most engem ezek amik úgy elszórakoztatnak, iylen ugrálós, gondolkozós, kicsit lövöldözős játékok. A stalkert is iylennek találtam a masszív lövöldözés mellett, néha ide ode kellet mászni, ugrálni, ügyeskedni, avagy magával a ZONE- ellen harcolni és túlélni. Néha úgy éreztem, hogy nem is az emberek és mutánsok a legnehezebb ellenfelek, hanem maga a ZÓNA. :) próbáld ki, nem mondom, hogy seggre esel tőle, de egy próbát megér, vagy a metro 2033, az még hasonló horror-fps-rpg, vagy mi. :)

2011. jún. 18. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!