Csak nekem tűnik úgy vagy mar téllég nem csinálnák jó elvezhető játékot , lehet hogy én ki korosodtam de én mar nem tudok olyan új 2010 game-et találni ami lekötne igaza'n 20/F ???
Singularity, es persze jon a Portal 2 is... :) Persze relativ, kinek mi a jo.
2010. júl. 18. 04:27
2/11 anonim válasza:
az öszes splinter cell !!! nembírod majd abbahagy ni :D
2010. júl. 18. 06:32
3/11 anonim válasza:
Nem tom, én anno a Sin-nel kezdtem mega half life al és a Far Cry nál hagytam abba a játékot..
Időhiány meg mert nem fogok emiatt hardvert venni és amúgy is van elég játékom.
Én úgy gondolom, hogy a mai játékok manapság már nem elsősorban a szórakoztatásra mennek rá, hanem a szivatásra meg arra hogy minél drágább hardvert és gépet kelljen hozzájuk venni.
Pl sosem érdekelt mennyire realisztikus a worms armageddon, mégis sztem nincs szórakoztatóbb játék annál.
Azon meg aztán lehet nagyokat nézni ha az ember multiplayer játszik az angol szerveren, hogy egyesek miket képesek megcsinálni a kötéllel :D:D
2010. júl. 18. 06:47
4/11 anonim válasza:
Nah Spliner cellről nekem annyi, hogy az első pályánál meguntam amikor vagy másfél órán keresztül nem tudtam továbbmenni a csatornából vagy miből mert nem találtam meg vmi vackot..
2010. júl. 18. 06:49
5/11 anonim válasza:
De pl: a Stronghold is jó Online-ba.
2010. júl. 18. 06:51
6/11 anonim válasza:
Nem hiszem hogy egyedul vagy. Bar en sosem voltam nagy gamer, de regebben azert eleg sokat jatszottam (nagy kedvencek: Mafia, Max Payne, Unreal Tournament, Quake sorozat, C&C:Tiberian Sun, Warcraft 2-3, Heroes 3, Serious Sam, Half-Life). Olyan 2005-2006 ota nagyon ritkan jatszom es igazabol az ujabb jatekok egy sem fognak meg(talan az Assasins Creed, aminel eleg jo a story es a jatekelmeny).
2010. júl. 18. 09:33
7/11 anonim válasza:
Teljesen igazad van nekem is ugyanez a véleményem!A készítők már kifogytak az ötletekből és jobban koncentrálnak a grafikára ami engem nagyon nem érdekel.Amik játékok kijönnek PS3-ra már nem olyan jók online nélkül.Én azt mondom hogy az utolsó jó játékok PS2-re jelentek meg.Egyébként én a régi Atari óta nyomom.22/F
2010. júl. 18. 11:42
8/11 A kérdező kommentje:
Sokk olyan Trailer videót láttam ami nagyon jól nézet ki
es nagyon harangoza'k pl , Mafia 2.
Es most van egy amitt meg nem toltam de joll nez ki es otletes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!