Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Doki doki literature club...

Doki doki literature club magyarosítás?

Figyelt kérdés
Kerestem, de sehol nem találtam csak olyan volt, hogy már dolgoznak rajta, de az még egy 2017es poszt volt azóta sem lett egy magyarosítás sem?

2019. nov. 5. 12:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki belekezdett, de cseszték befejezni... én nemrég játszottam ki angolul (nagyon jó volt) de elfogadnék egy magyar verziót is valakitől
2020. febr. 2. 21:36
 2/5 Dodo_06 válasza:
100%
Én még jelenleg is dolgozok rajta, 90%-ban készen is van. Ha minden igaz, akkor a héten végzek is vele. Tesztelőnek lehet majd jelentkezni Discord szerveren. (majd kirakom valamikor a szerver linkjét is.)
2021. jún. 1. 19:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Na akkor dobjad ide a linket, privát üzenetben akár :D Hiszen én kijátszottam angolul (Nyőgvenyelősen, mert rossz az angolom) viszont simán kijátszanám újra magyarul! :)
2021. jún. 8. 22:39
 4/5 adravagyok válasza:
100%
Én is elfogadnék egy linket :D
2021. jún. 16. 16:55
 5/5 ngnvgn válasza:

Agusztus 11 én lesz kitéve a játék ahogy láttam

[link]

2022. júl. 27. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!