World of Warcrafttal kapcsolatban lenne kérdésem (Új vagyok)?
Az lenne a kérdésem, hogy ugyebár a Battle for Azerothban gyengítették az itemeket, a hp-t stb... (ha jól tudom)
és most lesz a következő rész a Shadowlands, ott is ugyanez lesz a helyzet és én valami olyat olvastam hogy fel kell húzni a karaktert 120-ig aztán leviszik 50-re, ez igaz? ha nem, valaki el tudná magyarázni ezeket? + még olyat kérdeznék, hogy a hp-val és az itemekkel együtt a raidokat is legyengítették? mármint a régiekre gondolok, pl Siege of Orgrimmarban ugy tudom hogy 160 millió körül volt a hp-ja 10 normon Hellscreamnek a Mist of Pandáriában, most mennyi? Vagy ezeket hogy lehet továbbra is solozni úgy mint Legionban?
Kelleni nem kell, de igen, a BfA 120-as szintje 50-es szintnek fog megfelelni az új kiegészítőben.
A statjait pedig mindennek ugyanúgy csökkentették, természetesen.
Mert követhetetlenül kúsztak egyre magasabbra mind a játékosok, mind az npc-k attribútumai. Egyszerűbb kisebb számokat átlátni és kezelni.
A szintcsökkentés pedig a rettentően elhúzódott szintezés miatt lesz bevezetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!