Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van ilyen MMORPG?

Van ilyen MMORPG?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Keresnék 1 mmorgp-t amivel el tudnék lenni szabadidőmben. De lenne pár kritériumom a játék felé:

1. Telepítés után ne legyen több mint 40-50gb(telepítés alatt nem baj ha több, átmenetileg tudok még helyet csinálni)

2. Legyen benne olyan mage class akinek legalább 1-2 self healje is van(hogy ne kelljen healer-t keresnem) vagy jól kidolgozott Lancer classs legyen benne.

3. Ne legyen lekorlátozás a F2P játékosoknak. Értsd például a Star Wars The Old Republic-ot példának. Ott aki F2P mindenért fizetnie kell ami más játékokba ingyenes és sok a korlátozás is.

4. Ne legyen túl nagy gépigénye, azaz legalább medium beállításokon is fps/ping probléma nélkül fusson gépemen(Legvégén írom a gép adataimat.)

5. A classok-nak legyen választható a neműk, és legyenek test,fej,haj,stb beállítási lehetőségek(nem várok 1 Sims szintű testreszabást, de azért legyen benne legalább 1 minimális választék)

6. Ha nem is mindenhol de azért a nagyobb városok között legyen gyors utazási rendszer(teleport és társai) minimum. Konkrétan idegbajt kapok a Black Desert féle "sétálj pár órát" a célig típusú játékoktól. xD

7. Opcionálisan legyen benne Romantikai/házassági lehetőség(akár npc-vel akár más játékossal).

8. Legyen benne legalább 4-5 faj ha lehet.

9. Lehetőleg EU szervere is legyen a játéknak az optimális ping érték miatt, de ha nincs EU szerver akkor az NA is jó.

Ezek alapján kérnék ajánlásokat. :) Nem baj ha nem minden kritériumnak felel meg a játék, attól még megnézem és hátha meg is tetszik. :)

A gépem adatai:

Intel Pentium g2030 3ghz(2 magos, 2 szál)

Amd Radeon R7 240 1gb (GDDR5 és 128 bit-es sávszélesség)

8gb ram (asszem 1300mhz körüli vagy nagyobb)

Windows 7 X64 Home Premium op. rendszer.

2019. okt. 23. 18:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Éppen annyi skill van benne h ne gabalyodj bele ^^ Ez az egyik ok amiért szerettem,nem a skillekkel van tele a képernyő..

F2P részét a gw-hez hasonlítanám inkább..

Van EU szerver ha jól emlékszem,tele van retardáltabbnál retardáltabb magyarokkal..

Elég sokan játszanak még vele,én is gondolkodtam h visszamegyek de semmire nem emlékszem az accountom adataiból...:( Újat meg nem akarok kezdeni mert már sokat kínlódtam a másik accommal.

Bezárni biztos h nem fog ^^

2019. nov. 17. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!