Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of warcraft "végigjárszá...

World of warcraft "végigjárszása" hogyan?

Figyelt kérdés

Régen a wrath of the Lichking idejében játszottam a wow-al sokat, de csak mentem egyedül csinálni minden fajta küldetést,questek,raidek és xp-t gyűjtöttem, pvp-ket toltam. Egyszer voltam főboss fighton az Illidan ellen. Ez volt az egyetlen jelentősebb történés. Az is csak törtszerverem.

Most évekkel később haverommal szeretnénk elkezdeni a wowot eredetin megvenni és végigtolni az elejétől a mostani Battle for Azerothig minden történetileg jelentős küldetést és lépni a következő patch főboss irányába. Sok mindenről lemaradtam a Lichking storyja óta és felejtettem is dolgokat.

TEHÁT A KÉRDÉSEIM

1. Hogyan lehet megvenni a Battle for azerothot úgy, hogy az előző patchek bossai is benne vannak? Mert ha jól emlékszem, kell valami battlechestet is megvenni.

2. Mi alapján fogom tudni, hogy milyen utat járjak be, hogy eljussak az adott patch főbossjáig? Vagyis a főküldetéseknek van valami térképes útvonala? :D..

Köszi előre is a válaszokat és megy a zöld kéz.

2019. aug. 31. 12:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Már nincsen battlechest. Lényegében 20-as szintig ingyenesen kipróbálhatod a játékot. Ha havi díjat fizetsz, akkor az aktuális kiegészítőn kívül minden tartalomhoz hozzáférsz (ez most lényegében azt jelenti hogy 110-es szintig fejlődhetsz, a Legion kiegészítő végéig). A legújabb tartalomhoz pedig meg kell venni a Battle for Azeroth kiegészítőt.

Ha a történet érdekel, akkor pedig érdemes az adott kiegészítő küldetéseit végigjátszani minden megyében, utána pedig végigmenni az adott kieg raidein.

2019. aug. 31. 12:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

1. A játék a legutolsó kieget kivéve "ingyenes", csak elő kell fizetned. Ha megveszel egy BFA-t akkor minden előző kieggel tudsz játszani

2. Az adott kiegészítő fő bossai mind raidben vannak. Már nagyon régen nincs a raidekhez előfeltétel, fogod magad oszt' bemész. Ha egy db questet sem csináltál akkor is meg tudod csapni az utolsó bosst. Nyilván saját szinten kell majd hozzá egy raid is...

2019. szept. 3. 12:55
 3/6 A kérdező kommentje:
Az igaz, hogy Azeroth ban nem lehet repülő mountal repülni és bizonyos szint alatt nem lehet átmenni mondjuk kalimdorból eastern kingdomba?
2019. szept. 5. 14:18
 4/6 A kérdező kommentje:

Mert nekem szokásom volt régen, hogy átmentem a másik frakció fővárosának közelébe és elkezdtem pvp-zni velük.

Illetve elvileg a pvp szerver helyett normal szerver van. Ami remélem nem azt jelenti hogy nem tudok pvp-zni.

2019. szept. 5. 14:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

De lehet Azerothban is repülni.

De, át lehet menni bármikor a másik kontinensre.

Van PVP és PVE szerver is.

2019. szept. 5. 14:58
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Már nincs külön pvp és pve szerver. Van rp és normal. A pvp-t külön be lehet kapcsolni ha be akarja az ember (mellesleg érdemes is bekapcsolni, már csak az extra pvp talentek miatt is).
2019. szept. 5. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!