Milyen fegyverek vanak?
Figyelt kérdés
Milyen fegyverek vannak van nak airsoft fegyverek ugye anak van elektromos manuál vál,tozata coo 2 aztán vana gázpisztoly és van a flobert illetve ide tartozik a gumilövedékes fegyver is ???2019. okt. 12. 13:39
1/12 anonim válasza:
Elöltöltős (revolver, puska, sörétes) 18 éven felül engedély nélkül vásárolható.
Gumilövedékes 18 éven felül engedély nélkül vásárolható utcán nem hordható.
Éles pisztoly, golyóspuska sörétes engedély kötelesek
2/12 A kérdező kommentje:
a gumil=ovdékes az milyen ??? az erős hanzgsása van és első milyen olyan kelene ami engedély nélkül csak anyi fajta van jo lene már valahoyg beskatulyázni mert aisrsoftom van nekem is jók azok is szerintem !!
2019. okt. 12. 18:12
3/12 anonim válasza:
Az airsoft egy játék, nem pedig fegyver...
4/12 A kérdező kommentje:
azért az se játék veszélyes is tud leni
2019. okt. 12. 20:19
6/12 A kérdező kommentje:
semmi csak kérdeztem
2019. okt. 13. 12:06
7/12 anonim válasza:
Kicsit konkrétabban kérdezz!A fegyvereket elég sok kategóriába sorolják.Néhány egyszerű:éles lőfegyver,hatástalanított lőfegyver,elöltöltős,múzeális,hosszú-rövid lőfegyverek,engedély köteles-engedély nélkül vásárolható,stb.
8/12 A kérdező kommentje:
gumil=ovedéskes fegyverek iránt érdekléodtem
2019. okt. 26. 19:10
9/12 anonim válasza:
"azért az se játék veszélyes is tud leni"
A zongora is veszélyes tud lenni ha rád zuhan, mégsem fegyver.
Maradjunk annyiban hogy az airsoft az nem fegyver.
10/12 A kérdező kommentje:
j´jo ne lovagaljunk rajza lehet ,hogy az sőt akkor maradjon ugy ahogy gondolja
2019. okt. 26. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!