Ojan játékot keresek amiben fejlödni kel, idáig jácotam Metin2 ön de ojan játék kelene amiben fegyverek vanak és azokat kel huzni föl mint a metinbe, tudtok ijet? Vagy hasonlot az elképzelésemhez?
Még a CrimeCraft is olyan amiben a fegyvereket is lehet fejleszteni.
És még a Hellgate London is ilyen.
Viszont ez a 3 nem olyan hogy adott egy nagy terület amin kalandozhatsz és questeket csinálhatsz.
A Global Agendaban adott egy bázis,ahol kereskedhetsz,vásárolhatsz és onnan indulsz PvP meccsekre.
Igaz van egy külső terület ahol questeket is csinálhatsz,de szerintem elég gyenge.A játék inkább a PvP meccsekre teszi a hangsúlyt.Én személy szerint nem kedvelem,mert iszonyatosan rá vagy kényszerítve hogy agenda pontokat vegyél.Mivel a fegyverek páncélokat nem csak fejleszteni lehet,de javítani is kell.De mire összegyűjtöd a pénzt egy esetleges fejlesztésre vagy újabb cucc-ra a már meglévőt javítani kell és a pénzed inkább javításra megy mint fejlesztésre.Persze agenda pontokért is megvehetsz bármit csak azt valódi pénzért kell venni.Mondjuk ez attól is függ mennyit játszol.Én napi 1-2 óra játékkal épen hogy fentudtam tartani a felszerelésem nem hogy fejleszteni is tudjak.Amúgy nagyon szuper játék lenne.
A Hellgate London-ban szintén adott egy bázis ahol kereskedhetsz.vásárolhatsz.Több bázis is van és onnan indulhatsz questekre.De nagy szabadon bejárható terület nincs csak város részek,csatornák.
A Crime Ctaft-ban szintén adott egy bázis,egy pici város rész ahol kereskedhetsz,vásárolhatsz és onnan indulhatsz questekre amik lényegében PvP meccsek.Adott egy vagy több feladat amit végre kell hajtanod miközben más játékosok lövik a segged.Ez is szuper lenne csak a játékot nem választja szét a játékosokat szint sierint.Így nem ritka hogy mondjuk lvl7-es szinteddel lvl20-as játékosokkal találod szembe magad.Szóval lehetlen hogy a küldetést teljesítsd,mivel az erősebb játékosoknak,erősebb fegyvereik vannak.
Amit nyugodt szívvel ajánlani tudok az a Star Trek Online.Igaz fegyvert,páncélt nem tudsz fejleszteni benne de a karaktered,űrhajód és legénységed fegyverzetét,páncélzatát igen.Nagy bejárható,berepülhető terület van és sok quest.Mondjuk az a gáz hogy a játék 80%-ban inkább világűrben játszódik szóval nem túl változatos de néha bolyókra,állomásokra is le kell szállni és TPS játékként lehet játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!