Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ojan játékot keresek amiben...

Ojan játékot keresek amiben fejlödni kel, idáig jácotam Metin2 ön de ojan játék kelene amiben fegyverek vanak és azokat kel huzni föl mint a metinbe, tudtok ijet? Vagy hasonlot az elképzelésemhez?

Figyelt kérdés
Köszönöm elöre is anak aki probál segiteni
2012. febr. 12. 16:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Steamről ingyen lelehet tölteni egy játékot ingyenesen de akár Non-Steamről is vagy crakeltről is a neve Global Agenda ha érdekel nézz utána ilyen fejlődős jövő beli játék nekem tetszik bár ritkán játszok vele de szerintem jó. Nézz utána youtobon. (Helyes írás 1-es.)
2012. febr. 12. 16:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Kösz a választ , ja és bocs a hejes irásért a bilentyüzetem angol és igy kicsit nehéz irni bocs
2012. febr. 12. 17:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Még a CrimeCraft is olyan amiben a fegyvereket is lehet fejleszteni.

És még a Hellgate London is ilyen.

Viszont ez a 3 nem olyan hogy adott egy nagy terület amin kalandozhatsz és questeket csinálhatsz.

A Global Agendaban adott egy bázis,ahol kereskedhetsz,vásárolhatsz és onnan indulsz PvP meccsekre.

Igaz van egy külső terület ahol questeket is csinálhatsz,de szerintem elég gyenge.A játék inkább a PvP meccsekre teszi a hangsúlyt.Én személy szerint nem kedvelem,mert iszonyatosan rá vagy kényszerítve hogy agenda pontokat vegyél.Mivel a fegyverek páncélokat nem csak fejleszteni lehet,de javítani is kell.De mire összegyűjtöd a pénzt egy esetleges fejlesztésre vagy újabb cucc-ra a már meglévőt javítani kell és a pénzed inkább javításra megy mint fejlesztésre.Persze agenda pontokért is megvehetsz bármit csak azt valódi pénzért kell venni.Mondjuk ez attól is függ mennyit játszol.Én napi 1-2 óra játékkal épen hogy fentudtam tartani a felszerelésem nem hogy fejleszteni is tudjak.Amúgy nagyon szuper játék lenne.

A Hellgate London-ban szintén adott egy bázis ahol kereskedhetsz.vásárolhatsz.Több bázis is van és onnan indulhatsz questekre.De nagy szabadon bejárható terület nincs csak város részek,csatornák.

A Crime Ctaft-ban szintén adott egy bázis,egy pici város rész ahol kereskedhetsz,vásárolhatsz és onnan indulhatsz questekre amik lényegében PvP meccsek.Adott egy vagy több feladat amit végre kell hajtanod miközben más játékosok lövik a segged.Ez is szuper lenne csak a játékot nem választja szét a játékosokat szint sierint.Így nem ritka hogy mondjuk lvl7-es szinteddel lvl20-as játékosokkal találod szembe magad.Szóval lehetlen hogy a küldetést teljesítsd,mivel az erősebb játékosoknak,erősebb fegyvereik vannak.

Amit nyugodt szívvel ajánlani tudok az a Star Trek Online.Igaz fegyvert,páncélt nem tudsz fejleszteni benne de a karaktered,űrhajód és legénységed fegyverzetét,páncélzatát igen.Nagy bejárható,berepülhető terület van és sok quest.Mondjuk az a gáz hogy a játék 80%-ban inkább világűrben játszódik szóval nem túl változatos de néha bolyókra,állomásokra is le kell szállni és TPS játékként lehet játszani.

2012. febr. 12. 21:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek nézek roluk videot és el döntöm meiket válszam :)
2012. febr. 13. 08:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Szivesen am igaza van teljesen ilyen a Global Agenda.
2012. febr. 14. 15:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyébként tudom még ajánlani a közismert WoWot tudom milyen 3,5 évig eredetiztem vele tesóm fizette jó buli volt bár már a Cataclysmtól csak szar lett az egész játék de taurin még lehet játszani Wotlk-on,de te tudod.
2012. febr. 14. 15:34
 7/8 botond000 ***** válasza:
Gates of andaron
2012. febr. 22. 19:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy egy kicsit későn írok, de szerintem a spore jó. Van benne olyan mod is, ahol fegyvereket lehet használni.
2014. aug. 25. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!