Melyiket érdemes megvenni? Xbox One vagy Nintendo Switch
Pfühh, a két konzol között hatalmas különbségek vannak. Teljesen más a játékfelhozatal, a teljesítmény, a szolgáltatások minősége, a visszakompatibilitás esélye, stb, illetve ha már haverodnak van egy XO-ja, együtt is tudtok játszani, ha azt tervezitek.
Én látatlanban Xbox-ot mondanék, de nem tudom hogy személyesen Te magad mire vágysz.
Hát az elején inkább a Nintendo Switchet szerettem volna (Ez akkor volt amikor a barátomnak még nem volt Xbox Oneja) aztán a haverom rám írt hogy nagyon jó az Xbox one meghogy megéri megvenni stb...
Ezután kezdtem el gondolkodni azon hogy melyiket vegyem meg de egyszerüen nem tudok dőnteni
teljesen mások a játékok, ha együtt akartok játszani, akkor xbox, de ha rpg játékokat keresel mesésebb stílussal, illetve jobban bejönnek a single player játékok, akkor nintendo switch.
Nekem személy szerint egy nagy bajon van a switch-csel, az pedig a hatótávolság, ha a hozzá kapott két joy-connal akarsz játszani tv-re kötve, 2-3 méternél távolabb már szakadozik nálam a jel, pedig szó szerint nincs semmi előtte, csak a levegő, folyton megakad a játék és keresi a kontrollert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!