Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » S. O. S. Melyiket vegyem meg?...

S. O. S. Melyiket vegyem meg? PS4 500 GB vagy 1 TB?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érdeklődnék, mint laikus, hogy melyiket vegyem meg a páromnak ajándékba a szülinapjára? Nézelődtem az interneten és kimondottan olyan gépet szeretnék amihez jár már játék is pluszban, de nem tudom, hogy 500 GB vagy 1 TB-os legyen? Akinek van mi a tapasztalata, melyiket érdemes megvenni? Nem fogunk vele napi szinten játszani, mivel dolgozunk. De tanácstalan vagyok, nem lettem okosabba sajnos ahogy rákerestem.

(XBox-al kapcsolatos dolgok nem érdekelnek, mert a párom kimondottan PS4-re vágyik)

Előre is köszönöm a válaszotokat! :)

23/L

2019. szept. 30. 11:09
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
1 tb
2019. szept. 30. 11:15
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Igen az 1tb,mert az 500-ason nagyon kevés/szűkös hely lesz. Az 1tb-osan már könnyen tudod tárolni a játékokat.
2019. szept. 30. 12:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mar bocs, de mi ezen az érthetetlen? Az utóbbin 2x nagyobb a tarhely, semmi atomfizika pluszban.

A nagyobb tarhely meg mindig jól jön.

2019. szept. 30. 13:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Kedves 3. válaszoló, több helyen kommentben olvastam hogy valakinek elég az 500 GB és valakinek az 1 TB is kevés. Plusz eddig nem olvastam olyan konkrétumot, hogy kinek miért kevés vagy miért elég az adott tárhely. Szóval tény, hogy nem atomfizika, de attól még érdekelt mert a környezetemben senkinek nincs ilyen gépe, hogy megkérdezzem. :)
2019. okt. 3. 08:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo, ez igaz, csak epp ez rajtad es a baratodon milik.

Nekem is sok az 500 giga, mert csak 2 jatekot jatszom, evek ota.

Mas meg rengeteg jatekot letolt, igy keves neki az 1 tera.

Szoval kerdezd magadtol: szukseged van nagy tarhelyre?

2019. okt. 3. 09:24
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik PS4-hez lehet csatlakoztatni külső HDD-t, pl. az enyémen egy 5TB-os lóg. Sőt, a belsőt is simán lehet cserélni más típusúra, akár SSD-re is. Ha kinövi az 500GB-osat, majd vesz magának egy nagyobb winchestert.
2019. okt. 5. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!