Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik Forza Motorsport...

Melyik Forza Motorsport játékot vegyem meg?

Figyelt kérdés
A Forza Horizon 2-vel és a 4-el nagyon sokat játszok és imádom is őket, de szeretnék venni egy szimulátor játékot is Xbox One S-re, és a Forza Motorsport sorozatra gondoltam, mert amúgy is közel áll a szívemhez. Melyik részt vegyem meg szerintetek, és miért?

2019. szept. 19. 15:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Kizárólag a 7. részt. Egyrészt tartalmilag is felülmúlja a két elődjét, másrészt fizikában és testre szabhatóságban is messze túlszárnyalja őket. Az ős-hardcore Forzások általában nem szeretik a 7. részt, mert "nem valósághű", szerintük jobban kéne csúszkálniuk az autóknak. Hát, én már vezettem 500 lóerő feletti autókat is a Hungaroringen, de biztosíthatok mindenkit, meg sem csikordultak a gumik (normál utcai abroncsok) még 100 Km/h feletti kanyarsebességnél, kikapcsolt menetstabilizátorral sem. A Forza 7 autóinak tapadása szinte tökéletes.
2019. szept. 19. 22:21
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólóhoz, a 7-esnél jelenleg jobbat nem találsz, sőt, talán már csak ez az egyetlen, ami megvásárolható a store-ban.
2019. szept. 23. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!