State of decay 2 mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Néztem kritikákat de nem igen jutottam előrébb. Vissza adja az 1 rész hangulatát? Jobb mint az elődje vagy rosszabb? Xboxra szeretném meg venni.2019. szept. 28. 21:34
1/4 anonim válasza:
Ha az első része is tetszett, akkor ebben sem fogsz csalódni. Egyébként most 600 Ft a Game Pass Ultimate 2 hónapra és elérhető benne a játék is. Annyit szerintem bőven megér, hogy kipróbáld.
2/4 anonim válasza:
És tényleg, ha az első bejött, ez is tetszeni fog. Coopban barátokkal mókás élmény.
3/4 anonim válasza:
Számomra hatalmas csalódás. Először is jobb ha tudod, hogy elég vacakul fut. A fejlesztőcsapat még Microsoft pénzzel és egy jó motorral (UE4) a háta mögött sem tudott egy normális játékot letenni az asztalra. Bugok halmaza, amit kijavítanak egy patchben az tönkremegy egy másikban. Ami azért különösen rossz mert a játékban ugye véglegesen meghalsz és elveszíted a dolgaidat olyankor, így extrém idegesítő.
A játék egyébként (normálon) nagyon könnyű lett. Egyetlen extra mechanika van benne a fertőzés és a fertőzési pontok kiirtása, de ha azt megcsináltad akkor gyakorlatilag semmi dolgod a térképen, csak ismétlődő bugos küldetéseket csinálni minimális haszonért.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a választ mindenkinek. Meg vettem xboxra. A héten meg jön és majd kiderül, hogy buktam-e rajta vagy sem.
2019. szept. 30. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!