Assassin's Creed II, State of Decay 1 és Far Cry 2 miért laggolhat? A többi lent
Probléma akadt a fenti három játékkal. Folyton dropol
az fps. S lassan már idegesítő. Nem vagyok egy nagy zseni de konyitok a géphez.
A konfigom
CPU: intel core 2 duo t7300
GPU: nvidia geforce 8600 gr
RAM: 3 GB ram
A probléma: telepítés óta a játék szaggat. Meg próbáltam újra rakni a játékot akkor is laggolt. Akkor gondoltam patchelek és frissitem a DirectX-et minden játéknál de nem ért semmit. Megpróbáltam magyarítás nélkül. A játékokat minden esetben low (alacsony) beállítással futattam de megpróbáltam mediumon (közepesen ) és high on (magas) beállítással is. Leszedtem egy programot rando vagy milyen optimizalo amin be lehetet állítani a felbontását és azt hogy mennyire optimizalja. Akkor is akad. Így játék közben átlag FPS-em 15-20 Fps(ami valjuk be nem ép a legjobb). Csináltam egy teljesítmény tesztet a gépen semminek sincs baja. Gondoltam kipucolom de ez se segített.
FarCry Gépigény : [link]
Assassin's Creed gépigény: [link]
State of Decay Gépigény: [link]
Na, ha lag, mivel single player játékokról van szó, lehet input lag a játékvezérlő és a program között, vagyis a kiadott parancs késleltetve hajtódik végre vagy output lag a program és a megjelenítő között, vagyis a játékban lezajló események késleltetve jelennek meg a monitoron.
Ezt okozhatja, hogy eleve a perifériák rosszak, vagy valami szoftveres gond késlelteti az átvitelt. Előbbi szűrhető, ha másik perifériával teszteled, utóbbinál pedig figyelheted a háttérben futó folyamatokat, esetleg próbaképp elállíthatod őket egyesével, hogy kiderüljön, melyik a ludas.
Mindig elgondolkodom, hogy ilyen témában miből gondolja valaki, hogy egy másfél éves kérdés még mindig aktuális.
Ennyi idő alatt a kérdező vagy gépet cserélt, vagy beletörődött, hogy ez a gép ennyit tud, ilyen öreg laptopot játékra pedig már senki nem fog venni, hogy neki hasznos legyen a válasz.
De talán még mindig jobb,mint amikor valaki 5 éves milyen gépet vegyek kérdésre nyög be egy konfigot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!